Sådan installeres gulv fliser ved siden af et badekar

February 19

Sådan installeres gulv fliser ved siden af et badekar

Processen med korrekt fliser omkring en balje begynder før du kan oprette den første flise. Det er vigtigt at lægge ud flise mønster på forhånd, så du ikke ender med en lille eller ujævn splint af flise mod karret. Generelt bør de fliser, der er imod karret være ikke mindre end en halv bredde af flise. Leje en våd så, selvom du bare om let at klippe keramik, fordi nedskæringerne skal være renere end hvad du kan få med en standard flise cutter.

Instruktioner

•Brug din kridt snapline at opdele rummet i fire firkanter, med to væg til væg-linjer, som skærer midt på gulvet.

•Lay gulvfliser (uden mørtel) sammen med linjerne. Indsætte afstandsklodser mellem dem og vurdere hvor flise mønster vil ende op mod karret. Justere dit layout linjer, hvis det er nødvendigt, således at der vil være ikke mindre end halv en flise bredde mod karret.

•Spread keramisk flise mørtel over et par kvadratfod af gulvet i skæringspunktet mellem kridt linjer. Angive fire fliser på linjerne i mørtel. Indsætte afstandsklodser mellem dem. Spredes mere mørtel og lægge flere fliser, breder sig over hele gulvet. Lægge alle fuld fliser, der vil passe ind i værelset, forlader områder omkring kanterne af vægge og karbad hvor fuld fliser ikke vil passe. Lad fliser sæt natten over.

•Measure plads rundt om karret, mellem bunden af karret og kanten af den nærmeste fuld flise, som du har installeret tidligere. Markere måling på en ny flise og trække 3/8 tommer. Til kurver eller hjørne nedskæringer rundt om karret, skal du bruge et stykke pap og razor kniv man laver en skabelon af konturen. Dette vil gøre det muligt for dig at overføre figuren præcist til flise.

•Klippe flise på din flise våd så, at få en ren, lige kant.

•Spread keramisk flise mørtel på bagsiden af den cut flise og sæt den på plads ved siden af karret, korrekt fordelt med de omkringliggende fliser. Forlade 1/4 tomme plads mellem den afskårne side af flisen og karbad. Gentag for hver flise omkring karret. Lad fliser sæt natten over.

•Grout gulvet ved hjælp af en injektionsmørtel float for at indstille injektionsmørtel ind i mellemrummene mellem fliserne. Ikke injektionsmørtel mellem de afskårne sider af fliser og karbad. Våd og vride en svamp og tør den overskydende fugemasse ud fliserne. Lad injektionsmørtel angivet til 24 timer.

•Køre den en perle af caulk i mellemrummet mellem fliser skåret kanter og karbad. Lad caulk angivet til 24 timer.

Tips & advarsler

  • Bære øjet briller, når ved hjælp af en våd så.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com