Sådan installeres gulvet døren propper

June 7

En dør til venstre uhindret kan fortsætte med at åbne langs dens swing sti, indtil det møder modstand i form af den tilstødende væg. Hvis beboerne ind i stuen med kraft, kan virkningen skade døren og muren. Du kan undgå denne situation ved at installere en sal dør prop. Denne enkle enhed bringer døren til et stop på et forudbestemt sted. Omhyggeligt vælge stedet for dør prop til at undgå at oprette flere huller i dit gulv.

Instruktioner

•Åbn døren, og svinge den til området hvor du ønsker det til at stoppe. Brug en blyant til at markere placering på gulvet med side og front kanten af døren.

•Measure 2 inches fra den forreste kant af døren, og gøre en anden mark. Måle 1 tommer til siden af dette mærke, og laver en tredje mark. Sikre, at varemærket er på den side af døren, der svinger ind i stuen.

•Opret en hul på dette sted for dør prop. Punch hullet med en syl, hvis du har et gulv lavet af et forholdsvis blødt materiale som træ eller laminat og brug træskruer til skrue i proppen. Alternativt bore hullet i gulvet, hvis det er lavet af et hårdt materiale, såsom cement eller flise. Indsæt en fiber fylde i hullet før skrue i proppen. Sikre, at den polstrede del af dør prop peger mod døren for at forhindre eventuelle skader på virkningen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com