Sådan installeres gulvfliser på en vinkel

April 25

Sådan installeres gulvfliser på en vinkel

Standard flise installation giver ikke en masse sort. Sømmene alle køre parallelt med væggene og efterlader meget lidt at bryde op i rummet. Installere gulvfliser på en vinkel til at oprette diamanter i stedet for firkanter tilbyder nogle variation til den normale installation uden at skabe en stor byrde på installationen. Processen kræver bare lidt mere planlægning og forberedelse end normale flise installation til at identificere de 45-graders vinkler på væggene, der ville være passende til rummet.

Instruktioner

Forberedelse

•Measure længden af muren straks til siden af forstuen væggen til rummet.

•Mark måling på forstuen mur og væg overfor forstuen. Strækning en chalkline stramt mellem de to mærker presset på jorden. Løft chalkline på center og slip for at snap et blåt mærke på jorden forbinder de to modsatte vægge. Resultatet vil være en firkantede del af rummet i forstuen.

•Stræk og snap chalkline fra det ene hjørne af pladsen til det modsatte hjørne, opretter en diagonal linje er 45 grader i forhold til forstuen i rummet.

•Lay ud flise langs den blå vinklet streg med flise afstandsstykker mellem hvert tilstødende kant indtil flisen strækker sig fra det ene hjørne til det andet. Justere placeringen af fliser til at give ca en halv-flise afstand mellem de sidste fliser og væggene, hvilket vil minimere behovet for delvis fliser.

•Mark jorden med en blyant for placeringen af flere fliser. Fliserne vil være udgangspunktet for installationen.

Installation

•Spread forblandet thinset over afsnittet for de første fliser med et hakket murske i en dybde af 1/4 tommer. Spred blandingen inden for grænserne af de mærker lavet med angivelse af det første sæt af fliser til at installere. Træk murske hakket kant over blanding til at forlade riller i det og fjerne overskydende materiale.

•Tryk på den første flise på plads inden for mærker lavet tidligere. Niveau flise fra side til side og front tilbage.

•Tilføj den anden og efterfølgende fliser justeret og udjævnet med først. Indsæt flise afstandsstykker mellem hvert tilstødende kant for at give ordentlig injektionsmørtel linjer. Spredes mere thinset og anvende ekstra fliser som nødvendigt at flise i stuen.

•Klippe fliser efter behov til at passe langs kanterne eller omkring inventar efter de fulde fliser har fuldt tørret. Bruge en flise våde sav, som er tilgængelige til leje fra isenkræmmere.

•Spread forblandet injektionsmørtel over huller mellem fliser med den flade kanten af murske. Træk blandingen ind i hullerne, indtil sømmene er fyldt. Aftørre overskydende fra fliserne med en svamp dyppet i en spand vand. Tillad injektionsmørtel til tørre i 72 timer før du anvender nogen form for fugemasse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com