Sådan installeres hængende Flush monteret kroge

December 26

Sådan installeres hængende Flush monteret kroge

Hængende planter og andre elementer er ofte suspenderet fra loftet som en del af en udsmykning ordningen. Flush monteret kroge er en almindeligt anvendte metode til at knytte forskellige ting til et loft på en sikker måde. Kroge er lavet af materialer som metal og plast og fås i en række forskellige former og finish. Installere flush monteret kroge er et projekt, som de fleste boligejere kan udføre og kræver kun et par fælles værktøjer.

Instruktioner

•Vælg en placering for at installere flush mount krogen i loftet. Placer krogen, så den suspenderede objekt ikke bliver på måde, som folk gå gennem rummet. Sørg også for varer suspenderes fra krogen ikke vil forstyrre bevægelse af loft fans.

•Locate en tværbjælke i loftet, der kan bruges til at støtte flush mount krogen. Vælg et borehoved, der er lidt mindre end træ skruen knyttet til flush mount krog.

•Drill i den træ tværbjælke ved hjælp af en akkumulator drevet eller boremaskine. Bestemme dybden af den pilot hul baseret på længden af træ skruen på krogen. Divider længden af skruen i halve og bore hullet, dyb.

•Thread den flush mount krog i den pilot hul ved at dreje det til højre. Bruge et par tænger til at bistå med threading krogen i den tværbjælke. Fortsætte med at dreje krogen, indtil det er monteret flugter mod loftet.

•Hvis en tværbjælke er ikke tilgængelig, bore et hul lidt mindre end en skrue-på metal eller plastik anker. Gevind skrue-in anker i loftet med en stjerneskruetrækker. Skru flush mount krog i metal eller plastik anker ved hjælp af et par tænger. Fortsætte med at dreje krogen, indtil det er monteret flugter.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com