Sådan installeres hængende stænger til babytøj

January 1

Sådan installeres hængende stænger til babytøj

Organisere din baby tøj kan være en hård opgave med snesevis af onesies, nattøj, kjoler, tøj, skjorter og bukser dit barn sandsynligvis har. En hængende skab rod er en god måde at organisere masser af tøj i et lille rum. Da din lille en outfits er lille, kan du maksimere dit skab plads ved at installere to eller tre stænger ca 24 inches fra hinanden. Installere hængende stænger er ret nemt og kræver kun få værktøjer og forsyninger.

Instruktioner

•Measure bredde af dit skab med et målebånd. Købe to til tre træ stænger der er 1/2 tomme kortere end at målingen, at tage højde for stang parentes. Have dem skåret til at længde hvis det er nødvendigt.

•Locate studs på skabet væg og markere deres position med en blyant på både venstre og højre væg af dit skab. Bruge en stud, der er omkring 18 til 24 inches væk fra bagsiden af væggen. Dette vil give dig plads til at hænge bøjler på stængerne.

•Mark de højder, du vil installere din hængende stænger. Foretage en mærkning på både venstre og højre skab væg. For eksempel kan du installere tre stænger på 3 fod, 5 fod og 7 fødder væk fra gulvet. Forlader 2 fødder mellem hver stang giver plads nok til de fleste af din babytøj til at hænge frit. Valgfrit, placere stængerne i varierende afstand fra hinanden. For eksempel, brug to stænger, placere en 3 fødder over gulvet og de andre 2 fod over den. Bruge den længere plads til at hænge tøj og kjoler, der tager mere plads, og den kortere plads til at hænge skjorter, undertøj og andre mindre tøj.

•Sæt venstre væg stang beslag til de steder, du har markeret på væggen. Hold beslaget mod stedet du markeret på væggen. Læg en blyant gennem hullerne til skruer og markere dem på væggen. Sørg for hele beslaget er inden for stud før du blyant hullerne.

•Drill pilot huller i stud ifølge din blyant mærker. Vedhæfte de venstre vægbeslag fast til væggen med skruer og en skruetrækker.

•Sæt den lavere stang til sin venstre beslag, holder højre vægbeslag for enden af stangen med hånden. Mens du holder stangen og den højre parentes på stedet du markeret tidligere, bede en ven til at bruge en vaterpas for at sikre stangen er niveau. Foretage justeringer i overensstemmelse hermed og derefter markere skruehullerne på væggen med en blyant, mens du holder niveauet stang.Gentag med de øverste stænger. Sørg for hele beslaget er inden for stud før du markere huller. Hvis du ikke har en ven til at hjælpe dig, skal du bruge et målebånd til at måle afstanden mellem gulvet og bunden af de venstre parentes. Bruge disse mål for at holde de rigtige vægbeslag på plads, når du tegner skruehullerne.

•Drill huller til stud ifølge din blyant mærker. Fastgør beslagene fast til væggen med skruer.

•Sæt hængende stænger til deres beslag og du er klar til at hænge din babytøj på dem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com