Sådan installeres Harbor brise loft Fans med en lys

December 5

Loft fans cirkulerer en rumluft, giver rummet en frisk følelse uanset temperaturen udenfor. Harbor brise loft fans kan ikke kun cirkulere luft, men lyse rum med et medfølgende lampen. De elektriske ledninger er enkel nok for den gennemsnitlige boligejer at foretage. Den mest tidskrævende del af loft fan installation er sikring af hver brik på plads med de sæt skruer. Det er vigtigt at tage din tid til at sikre, at alle skruer er stram til at forhindre, at din Harbor brise loft fan ryster dem løs og eventuelt faldende.

Instruktioner

•Drej slukke strømmen til loft fan elektriske ledninger. Kontroller ledninger med et kredsløb tester for at sikre, at de vil være sikkert at arbejde med.

•Løsn låsning skruer på begge sider af havnen brise ventilatormotoren indlæg. Feed ledningerne fra fan motor dække til fan's ned stangen, som er den metal rør fan hænger fra. Indsæt fan stangen i ventilatormotorens indlæg.

•Line op ned stangen huller med fan post huller. Indsæt den medfølgende clip gennem hullerne. Sætte låsestift gennem klippet for at holde det på plads. Spænd de selvlåsende skruer du havde løsnet i trin 2.

•Lift havnen brise loft fan monteringsbeslag over loft fan elektrisk boks i loftet. Feed elektriske ledningerne fra loft gennem monteringsbeslaget. Linje op de monteringsbeslag skruehuller med den elektriske boks skruehuller. Drev en 3-tommer træ skrue gennem hver skrue hul.

•Lift loft fan motor op til loftet. Sæt ned stangen i monteringsholderen. Twist ventilatormotoren indtil de ned stanglåse på plads.

•Klippe den ekstra længde af wire ud loft fan motordrevne ledninger, at ledningerne omkring 6 inches lang. Strimmel 1/2 tomme af gummibelægning ved enderne af hver elektrisk ledning med en wire stripper. Holde alle ensfarvede ledninger sammen og twist wiren nødder over dem.

•Line op en fan blade beslag skruehuller med fan blade skruehuller. Indsæt en medfølgende skrue gennem hvert hul. Stramme hver skrue med en skruetrækker. Gentag med de resterende turbineblade.

•Line op en fan blade beslag skruehuller med fan blade huller i ventilatormotoren. Sikre fan blade på plads med de medfølgende skruer. Gentag med de resterende turbineblade.

•Sæt den lampen ledninger sammen med wiren plug kommer fra ventilatormotoren. Passe lampen på plads nedenunder ventilatormotoren. Twist af armaturet for at låse det på plads over låseskruerne. Spænd de selvlåsende skruer med en stjerneskruetrækker.

•Lift cap til at dække monteringsbeslaget. Krog sig op på de monteringsbeslag sæt skruer. Stram skruerne for at holde fælles landbrugspolitik på plads.

•Twist de medfølgende skruer ind i lampen skruehullerne. Placere lys kloden ind i lampen. Stram skruerne lige indtil kloden er fast på plads. Gentag med de resterende lamper og glober. Skrue en pære i hvert lys armatur. Gendanne magten til loftsventilator og teste havnen brise loft fan's drift.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com