Sådan installeres hårdføre bestyrelsen sidespor på en Stud indrammet væg

December 19

Fremstillet af James Hardie Technology Limited, er Hardie bestyrelsen sidespor en af mange cement og fiber produkter tilgængelige på markedet. Mens selskabet først gjort et navn for sig selv med sin underlag boards til brug i flise anlæg rundt om i verden, sælger de også en række udvendige produkter lige fra paneler til sidespor. Mens den foretrukne metode er installation på toppen af et ark af OSB og krydsfiner, kan du også installere Hardie Board direkte på en stud-indrammet væg. Processen er fysisk krævende og kræver et grundlæggende kendskab til konstruktion værktøjer og metoder.

Instruktioner

•Layer din studs med filt papiret til at give en fugt barriere for sidespor. Rul en papirrulle, følte over hele længden af væggen og skære det med en hobbykniv. Bruge en hammer tacker til korte række følte papir til den nederste del af væg langs studs. Tilføje en anden række ovenpå og overlappe det med mindst to inches. Arbejd din vej fra bunden, gentage processen, indtil pokrywasz væggen.

•Installer din første række sidespor langs bunden af din væg. Anlæg oven på dæk eller terrasser, forlade mindst to inches af afstanden mellem den nederste række og deck gulv. Søm en "kicker" stribe langs den nederste kant af installationen, som tvinger træbeklædningen vinkel udad og ned. Fastgør en stribe af cement sidespor oven i dette, med den nederste kant af træbeklædningen smidt ud. Nail sidespor til studs langs linjen søm indskrevet på sidespor.

•Work din måde på tværs af den første række, før du har gennemført hele rækken. Måle din nedskæringer med et målebånd og blyant. Skære brædderne ved at score dem med en barberkniv kniv langs linjen og derefter snapper affald stykke opad for at adskille dem. Du kan også bruge elektriske opskæring saks til at skære brædderne ned til sokkeholderne.

•Sæt blinkende strimler bag alle lodrette samlinger. Du kan enten bruge en blinkende strimler købt fra din lokale hjem forbedring butik, eller du kan bruge rester af den følte papir, der er skåret til størrelse med en hobbykniv. Målet er at have et ekstra lag af beskyttelse bag alle lodrette leddene at tvinge nogen fugt til at køre ned til drop linjer, der er en del af den øverste del af hvert bord.

•Layer væggen række for række og arbejde dig vej fra bunden til toppen. Hver række skal overhæng rækken nedenfor af mindst én og en fjerdedel af en tomme. For de bedste resultater, kun søm boards langs linjen søm, der er indskrevet i ansigtet, med det overlappende stykke der dækker negle for stykke nedenfor.

Tips & advarsler

  • Justere lufttrykket i din luftkompressor, så neglene skylle ud med overfladen af sidespor. Du ønsker ikke negle til at synke ud over ansigtet af træbeklædningen.
  • Bære sikkerhed gear, når du arbejder på hjem projekter.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com