Sådan installeres helvedesild Over gamle helvedesild

May 4

Sådan installeres helvedesild Over gamle helvedesild

Helvedesild er lavet til sidst ca. 20 år eller mere, men skader fra dårligt vejr kan forkorte levetiden for helvedesild. Uanset årsagen, skal du nye helvedesild på et tidspunkt. Du kan hyre en professionel Tagdækker installere helvedesild, eller du kan spare penge ved at gøre arbejdet selv. Alt du behøver er den rigtige vejledning til at installere helvedesild over din gamle, beskadigede eller slidte helvedesild.

Instruktioner

•Gather dine leverancer. Det vigtigste element at købe er helvedesild. De sælges i et kvadrat, som vil dække omkring 100 kvadratfod af tag. Måle din tagets længde og bredde. Multiplicer de to tal og dividere med 100. Det er hvor mange helvedesild skal du. Købe et par ekstra helvedesild for fejl du kan gøre og stykker du nødt til at skære til en forret strip. Få 2½ pounds af tagdækning negle for hvert kvadrat af helvedesild du køber.

•Kontrollér reparationer. Eventuelle skader på de tagkonstruktionen skal fastsættes før du anvender helvedesild. Hvis der er beskadiget, mangler eller løs helvedesild skal du løse dette problem, så godt. Brug et brækjern til at trække op helvedesild og negle, der er løs. Fjerne alle helvedesild, hvis taget har mere end tre lag af helvedesild.

•Installer helvedesild. Start med områder af dit tag hvor to sektioner mødes i en vinkel (dale). Du skal sætte mineral overflade tagdækning i denne sektion og dække det med 18-tommer bredt stykke af blinkende, som du vil vedhæfte med negle og på center kanterne med cement. Næste, dække blinkende og dal med et 36-tommer bredt stykke filt, som du vil hæfte ned. Måle og skære helvedesild passer området. Sætte cement på kanterne af helvedesild og lå. Fastgør med negle. Lægge tagpap over tag starten på tagskægget. Hæft det ned og tillade rækker overlapper med to inches. Gå midten af ganen, markeres med en kridtstreg og lægge ud en starter rækken af helvedesild. Lad starteren rækken overhæng tagskægget af 5/8 tommer. Gør en ny kridtstreg på toppen af rækken starter og bruger det som en guide, begynde at installere din første række af helvedesild. Brug fire negle placeres jævnt henover midten af rullesten og hammer direkte i taget. Tilføje flere helvedesild, arbejder udad mod tag kanter. Fortsætte med at anvende flere rækker af helvedesild, indtil du fuldfører taget.

•Shingle rør og skorstene. Skære en del af blinkende, der er seks inches bredere end rør eller skorsten på hver side og har et hul stort nok til at passe over rør eller skorsten. Satte mineral overflade tagdækning, pels bunden af blinkende med cement og placere over rør eller skorsten. Tilføje negle for at sikre blinkende. Skåret ud syv af 10 tommer strimler af blinkende. Bøje i halve og bruge cement og negle til at sikre mod skorstenen. Sætte cement på kanterne af helvedesild, lægge dem over blinkende og op til skorstenen eller rør. Nail helvedesild på taget.

Tips & advarsler

  • Bære gummi-såler sko. Fjerne løs negle og helvedesild. Sørg for din stigen er robust.
  • Undgå antenner og elledninger.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com