Sådan installeres hjem vindue udskiftninger

October 5

Installerer hjem vindue udskiftninger i dag er et fundamentalt anderledes proces, end det var tidligere, hvor Vinduesenheder blev bygget lige ind i åbningen, stykke for stykke. I 2011 sælges vinyl udskiftning vinduer som selvstændig, pre hang enheder, der skal udelades i vinduet åbne på én gang, uden behov for at installere hardware eller andre stykker. I næsten alle tilfælde, vinduerne skal være brugerdefineret størrelse, så måle åbningen omhyggeligt.

Instruktioner

•Measure højden og bredden af vinduet åbning fra de bredeste punkter. Flytte vinduet vinger op eller ned efter behov for at komme på indersiden spor hvor en Skærfer sidde. Din nye vinduer skal være på disse dimensioner minus 1/2 tommer i hver retning. Forlade de gamle windows i sted, indtil de nye ankommer.

•Pry off kanten af trim omkring indersiden af vinduet åbnes med et brækjern, at bevare det intakt, som du gør. Sæt den til side. Træk de to vinger af åbningen.

•Indstil den nye vinyl vindue enhed i åbningen. Angive en plan ud for den. Afstandsstykket under og omkring kanterne af kabinettet, dernæst til den ydre ramme i åbningen, at få det niveau og plumb.

Uddelingen vinduet ved at skyde monteringsskruer gennem hullerne til skruer i beklædning i siden af den åbning, ved hjælp af en skrue pistol.

•Fyld huller omkring ydersiden af kabinettet med skumisolering, sprøjtning det i.

•REINSTALL den indvendige kant af trim, ved hjælp af en trim sømpistol. Caulk omkring det, ved hjælp af en caulk pistol.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com