Sådan installeres IKO tagdækning

March 9

Sådan installeres IKO tagdækning

IKO er det kommercielle navn for en type af asfalt tag helvedesild. Tag helvedesild lavet af asfalt er en af de mest populære tag der dækker løsninger. Asfalt helvedesild er billig, ret holdbart og nemt at installere. Også, deres neutral farve supplerer ethvert hjem og gør taget mere attraktiv. Der er mange forskellige typer af IKO asfalt produkter, fra glasfiber-baserede helvedesild til lamineret og skifer helvedesild. Hvis du ønsker at dække dit tag med IKO helvedesild, du skal blot vælge den stil du ønsker og Følg retningslinjerne for installation.

Instruktioner

•Measure dit tag at se, hvor meget materiale du skal bruge. Du kan gøre det ved at måle siderne af dit hus og derefter beregne de omtrentlige område. Når du har den firkantede optagelser af dit tag, dele det med 100 og derefter multipliceres med 3 for at få antallet af bundter af IKO helvedesild skal du. Tilføj 15 procent for fejltagelser, affald, River og ridge caps.

•Kontrollér tilstand af tagets trækonstruktion før du installerer den under lag og gøre nogen repareres om nødvendigt.

•Installer den under laget for IKO helvedesild. Dette lag kan være simple tar papir, følte eller en anden en, der er kompatibel med IKO helvedesild og anbefales af fabrikanten. Rulle ud den under laget hen over taget, gør rækker, overlapper med 2 inches, og Hæft hver række på taget ved hjælp af en korte pistol. Bemærk, at du kan installere IKO tagdækning over eksisterende tag helvedesild, men tjek med embedsmænd om detaljerne i BauGB.

•Lay en stribe af starteren helvedesild på tagskægget først. Dette vil være en backing eller et udgangspunkt for den første række af helvedesild og en vand dæmning til tag. Lad helvedesild i starteren strimler hænge over kanten af 5/8 tommer.

•Fasten IKO helvedesild med et minimum af fire skruer pr. rullesten. Fastenerne skal installeres under fugemasse strip og over udskæring. Hvis du lægger lamineret helvedesild, installere fastenerne i linjen søm. Fasteners, brug tagdækning negle anbefales af fabrikanten eller angivet på pakken. Brug enten en hammer eller en sømpistol. Til IKO helvedesild, negle kan anses for at være en sikrere og stærkere mulighed end tag hæfteklammer.

•Draw kridt linjer langs din Tag for at sikre, at du installerer IKO helvedesild i lige rækker. Kridtstreg bør hver 6 til 10 inches, afhængigt af størrelsen af IKO helvedesild du bruger.

•Fortsæt installation række efter række af IKO asfalt helvedesild på dit tag. Starter fra den nederste kant og Arbejd din vej op til højderyggen. For et passende mønster, tjek instruktioner om pakken af din særlige IKO rullesten model.

•Trim enhver rullesten overhæng på rækken af helvedesild i udkanten af taget. Skære helvedesild med tin snips.

•Installer ridge caps langs højderyggen af dit tag. Fastgør dem i sted på samme måde som andre helvedesild.

Tips & advarsler

  • Ikke skrælle den tynd plastfolie på bagsiden af IKO helvedesild. Formålet er simpelthen at forebygge helvedesild klistrer til hinanden i pakken.
  • IKO har en bred vifte af farver, størrelser og udformninger af tag helvedesild at vælge imellem. Hvis du ikke kan beslutte, hvilken stil ville være mest velegnet til dit tag, konsultere arkitektoniske hjemmesider, der beskæftiger sig med hjem design eller prøve en computersimulering.
  • Hvis dit hus er i et varmere klima, tjekke den officielle IKO hjemmeside for at se, hvad du kan gøre for at øge effektiviteten af din tagdækning.
  • Bruge alle sikkerhedsforanstaltninger når man arbejder i højder, især hvis du installerer IKO helvedesild på en meget skrånende tag. Slid skridsikre såler sko og andet sikkerhedsudstyr.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com