Sådan installeres inde i kabinet belysning til et badeværelse forfængelighed

August 16

Sådan installeres inde i kabinet belysning til et badeværelse forfængelighed

Badeværelse forfængelighed er ofte svært at se i deres mørkeste hjørner. Fordi disse forfængelighed bruges til opbevaring, kan vigtige emner ofte finder vej til de dele af interiøret, der er skjult af skygger. Installation af belysning inde forfængelighed er en måde at sikre, at du vil kunne se alle dens indhold, samt gøre indre af forfængelighed mere tiltrækkende. Denne veloplyste interiør vil tjene som et incitament til at holde indersiden af forfængelighed ser organiseret og attraktiv.

Instruktioner

•Anbring undershelf lyser i den ønskede placering inde forfængelighed. Holde dem på plads og have en assistent, sætte dem. Justere afstanden mellem lysene, indtil de belyse indvendige til din smag. Tag lysene og Markér positionen af vedhæftet fil skruehuller for hvert lys.

•Trace tilbage den bedste rute til lys ledningen til tage ud langs bestyrelser af forfængelighed og til den nærmeste stikkontakt. Markere nogen huller, der skal foretages i bestyrelserne i forfængelighed, under hensyntagen til, om den elektriske ledning kan løsne sig fra lys til nem passage, eller hvis et hul skal stilles for hele stikkontakten.

•Drill ud af hullerne til belysning skruer, være omhyggelig med ikke at bore gennem brædderne helt. Bore huller til passage af den elektriske ledning, bore gennem brædderne helt. Sørg for, at den elektriske ledning trækkes ud af stikkontakten. Passere elektrisk ledningen gennem hullerne og tillægger undershelf lys.

•Reposition undershelf lyser og vedhæfte dem på deres pladser med 1/2-inch træskruer. Spænd alle skruer i alle lys fast, være omhyggelig med ikke at stramme og fastgør den plast lys beklædning.

•Køre den elektriske ledningen ud fra hvert lys, holder det strækkes stramt. Kontrollér i ledningen ikke er tilsluttet, så hæfte det på plads mod bestyrelser af forfængelighed hver 6 inches for at holde snoren stram. Gentag indtil ledningen forlader forfængelighed. Tilslut ledningen i stikkontakten.

Tips & advarsler

  • Wrap nogen ved et uheld gennemboret afsnit af den elektriske ledning med elektriske bånd, hvis korte er hæftet off-center, at fjerne korte før indpakning. Restaple et par inches yderligere sammen med mere pleje.
  • Brug jul-lys hæfteklammer eller vedhæftede filer, hvis det ønskes, for større sikkerhed.
  • Aldrig installere elektrisk ledning når ledningen er tilsluttet, for at undgå risikoen for ekstremt farligt stød.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com