Sådan installeres ingen Stretch tæppe

June 1

Sådan installeres ingen Stretch tæppe

Når shopping for tæppe, som du vil installere selv, er det vigtigt at overveje holdbarheden og vægten af gulvtæppet. Tæppe ruller kan være meget tunge, der kræver hjælp fra en anden person, når du flytter dem. Tage dette i betragtning, når du køber dit tæppe. Teknisk, installere ingen stretch tæppe kræver ikke særlige færdigheder; i stedet skal du bare have de rigtige værktøjer. Hvis du ikke ønsker at købe dem, kan du leje speciale værktøjer fra hjem forbedring butikker.

Instruktioner

•Measure kanten af rummet med din målebånd. Skær tackless strimler med din hånd sav til at passe hele rummet, herunder området dør.

•Sæt en tackless strip på gulvet tæt på væggen. Bruge en lille ekstra stykke tæppe som en guide, og Placer den mellem de tackless strip og væggen. Dette vil sikre, at du har en plads mellem væggen og tackless striben svarende til tykkelsen af gulvtæppet. Negle hver af de tackless strips til gulvet ved hjælp af din hammer.

•Lay tæppe polstring over gulvet og inde i strimler. Trim overskydende polstring med din barbermaskine kniv og Hæft hver 10 til 12 inches med din korte pistol. Dette vil holde polstring i sted.

•Measure og skær tæppe med din målebånd og razor knife. Forlade tre ekstra inches i alle retninger på gulvtæppet. Lå tæppe i sted og gøre nedskæringer med din barbermaskine kniv i hjørnerne, så tæppe stykker lå fladt.

•Anbring dit tæppe båre på hjørnerne af gulvtæppet. Strække tæppe med en båre og sparke løber op på din tackless strimler.

•Skub løber langs væggen med dine knæ kicker, fastgøre tæppet til tackless strimler starter i det ene hjørne af rummet. Strække løber over stripsene og sat det på plads ved at trykke på gulvtæppet med din hammer.

Uddelingen den anden hjørner i rummet med din magt båre. Placer foden af din magt båre mod væggen du sikret og tryk håndtaget på plads, stretching tæppe på tackless strimler. Gentag denne proces for alle resterende vægge, indtil du sikre hele tæppet på banerne.

•Trim tæppe med din væg trimmer, kanter og guffe kanterne i mellemrummet mellem stavene og væggen med din bred kniv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com