Sådan installeres injektionsmørtel på en flise Backsplash

April 1

Sådan installeres injektionsmørtel på en flise Backsplash

Glaserede keramiske fliser er et glimrende valg for en dekorativ og nem at rengøre backsplash, især i køkkenet, hvor fedt er et problem. Installation af fuger på en flise backsplash er ofte lidt sværere end at installere injektionsmørtel på gulv eller bordplader simpelthen på grund af den lodret hældning på væggen og det faktum, at du er at nå på tværs af en tæller til at gøre arbejdet. Medmindre du har en roterende værktøj, er det svært at fjerne injektionsmørtel uden at beskadige den tilstødende fliser, så det er vigtigt, at du korrekt installere injektionsmørtel på din backsplash.

Instruktioner

•Undersøg flise lim du brugte til at installere fliser til tørhed før Fugning af fliser. At være sikkert vente mindst en time efter installation flisen før du anvender injektionsmørtel. Fjern flise afstandsstykker, hvis de anvendes under fliser installation, når limen er tør.

•Aftør overskydende flise lim fra flise installationen off flise med en fugtig svamp og Skrab overskydende lim mellem leddene ved hjælp af en flathead skruetrækker. Vær omhyggelig med ikke at ridse flisen med skruetrækkeren.

•Mix din valgte injektionsmørtel i en plastikbeholder ifølge producentens anvisninger. De mest almindeligt brugte type af injektionsmørtel til keramiske fliser er fuger der indeholder sand, for ekstra holdbarhed. Slebet injektionsmørtel kommer i en vifte af farver, så du kan vælge den perfekte farve til din flise. Mørkere farver er ofte bedre i køkkener hvor fedt kan plaske op på væggen.

•DIP kanten af en gummi flyde i injektionsmørtel og fordelt injektionsmørtel diagonalt på flisen. Tryk på kanten af float fast, når du tegner float på tværs af flisen, så at du pakker injektionsmørtel stramt i leddene. Fortsætte denne proces, indtil du har grouted hele backsplash.

•Tillad injektionsmørtel til at sidde indtil det bliver lidt fast. Tør backsplash med en fugtig svamp til at fjerne overskydende fugemasse fra overfladen af flisen. Sørg for svampen er fugtig og ikke våd da for meget fugt kan beskadige injektionsmørtel, hvilket kan tage flere dage at hærde helt.

•Shape fugerne ved at køre en smal afrundet værktøj, som en ske, stick eller slutningen af en tandbørste, ned hver linje af cementmørtel gøre linjerne konsekvent i højde og figur.

•Aftør backsplash igen med en fugtig svamp til at fjerne den overskydende fugemasse fra forme linjerne.

Tips & advarsler

  • Tillad injektionsmørtel til at tørre helt, før anvendelse fugemasse eller rengøring med vand eller kommercielle rengøringsmidler. Tørretid er afhængig af typen af injektionsmørtel brugt, temperatur og luftfugtighed i rummet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com