Sådan installeres Johnson Bifold døre

January 2

Fra toiletter til rum dividers tilbyder bifold døre en vifte af programindstillinger. og Johnson Hardware har gjort de iboende vanskeligheder af justering og velfungerende en saga blot. Et integreret spor og pivot system gør en bolig bifold døren installation en let procedure og korrekt justering nemme at vedligeholde.

Instruktioner

•Gennemfør en indledende kontrol af døråbningen. Kontroller, at header er niveau, at billede hjørnerne er firkantet og begge jamb sider er lige og plumb, ved hjælp af et målebånd, niveau og indramning firkantet.

•Monter det øverste spor. Position på banen mod jamb header, 3/4 tommer fra forkanten og 1/8 tomme fra hver side, derefter sikre jamb med skruerne leveres og en skruetrækker.

•Lay dørpaneler nedad på tværs af savbukke eller på en flad overflade og justere de øverste og nederste kant. Definere dørpaneler visuelt som pivot døren, eller panel, der bliver omdrejningspunkt for at åbne og guide døren eller panel, der lukker mod den modsatte jamb.

•Installer panel hængsler, kaldet "vejrtrækning hængsler" på grund af deres stødabsorberende design, mellem panelerne døren. Holdning øverst hængsel først, med den øverste kant 7 inches fra toppen af døren, fanerne hængsel mellem panelerne døren og de lange ben af den hængsel pivot blok pivot døren side. Sikre hængsel til panelerne døren med de fire skruer, der leveres.

•Measure fra toppen eller bunden af dørpaneler og mark midt punkt, derefter holdning den midterste panel hængsel med den nederste kant på denne mark. Matche den øverste hængsel orientering, med fanerne hængsel mellem panelerne døren og de lange ben af den hængsel pivot blok pivot døren side. Sikre hængsel til panelerne døren med de fire skruer, der leveres.

•Installer bundpanelet hængsel med bunden af hængslet 11 inches fra bunden af dørene. Igen, matche de andre to hængsels orientering, med fanerne hængsel mellem panelerne døren og de lange ben af den hængsel pivot blok pivot døren side. Sikre hængsel til panelerne døren med de fire skruer, der leveres.

•Sæt pivot plade til toppen af døren, 5/8 tommer fra jamb side af dørpladen. Sikre pivot plade med de to skruer forudsat. Dette vil placere top pivot pin 2 inches fra dørens kant. Pivot plade er stemplet med retning pile for korrekt orientering.

•Installer toppen guide pin plade til toppen af guide døren, 5/8 tommer fra jamb side af panelet døren og sikkert på plads ved hjælp af to skruer forudsat. Dette vil placere top guide pin 1 1/2 tommer fra døren kant. Guide pin plade er stemplet med retning pile for korrekt orientering.

•Monter pivot bundplade til pivot dørpanel, 5/8 tommer fra jamb side af dørpladen. Sikre pivot plade med de to skruer forudsat. Dette vil placere top pivot pin 2 inches fra dørens kant og på linje med den øverste pivot pin. Pivot plade er stemplet med retning pile for korrekt orientering.

•Measure dør panel højde dimension, og derefter måle ned lodret fra jamb header og markerer denne dimension i pivot side af jamb. Næste, måle vandret 1 3/16 inches fra jamb ansigt og markere skæringspunktet med lodret måling.

•Installer justerbar jamb beslag til døren jamb ved at tilpasse de aflange top skrue hul på jamb beslag med punkt bestemmes i trin 10 og sikre bøjlen med skruen forudsat.

•Strømforbrug i standby døren paneler oprejst i døråbningen og kontrollere, at sporets pivot beslag lås er i "åben" position. Hvis lukket, skal du åbne pivot beslag lås ved at skubbe håndtaget vandret mod den modsatte jamb side.

•Lift, dørpaneler opad til at indflette ledestift i toppen styr og top pivot pin mellem jamb og sporet pivot beslag. Trække døren pivot pin fast i sporet pivot holderen og skubbe pivot låsen lukket. Dørpaneler vil nu hænge sikkert fra den øverste bane og kan blive frigivet.

•Swing bunden pivot pin over jamb beslag og hæve beslag til at engagere pivot pin. Pivot holderen skal placeres ca i midten af pivot pin til at forhindre interferens med døren bevægelse. Sikre pivot beslaget på plads mod jamb, ved hjælp af de to resterende skruer forudsat. Hvis en vandret dør justering er nødvendig, bruge de særlige skruenøgle fastsat til at justere placeringen af pivot arm, så stramme for at indstille justeringen.

•Monter dør knop ved at bore en 3/16-inch hul i dørpanel guide, 36 inches fra bunden af dørene og 1 1/2 inches fra hængsel kant. Indsæt dørhåndtag skruen gennem bagsiden af døren og tråd knop på den ydre ende af skruen indtil stram.

•Gentag trin 3 gennem 15 for de resterende døre i en fire-dørs installation.

•Juster top guide modstand, omtales som en "snubber," ved fuldt lukke dørene og flytte snubbers i den øverste bane mod toppanelet guide. Åbne døren og flytte snubber ca 1/8 tomme mod døren guide side, så spænd center skruen og sikkert på plads. For fire-dørs anlæg, vil der være to scrubbere at indstille. Dørene skal nu holde fast lukket og snap forsigtigt når trak åbne.

Tips & advarsler

  • Gennemgå producentens dele diagram for at identificere den bifold dør hardware der henvises til i denne procedure.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com