Sådan installeres Joint Covers på Fiber Cement sidespor

May 10

Sådan installeres Joint Covers på Fiber Cement sidespor

Fælles dækker er stykker af metal eller plast, der passer over leddene mellem fiber cement sidespor bestyrelser. De fælles dækker tilføje yderligere weatherproofing til sidespor, som godt som stigende træbeklædningen æstetiske udseende. Du installerer de fælles covers er en enkel proces, der vil tilføje lidt tid til installationsprocessen. Hver fælles dækning bør tage ca 30 sekunder for at installere mellem to samlinger af fiber cement sidespor.

Instruktioner

•Sørg for at du har den korrekte størrelse af fælles dækning inden du installerer træbeklædningen på væggen. Skub dækslet til fælles over ende af et stykke af sidespor for at tjekke pasformen. Dækslet bør passe stramt og skub ind på sidespor med blide tryk.

•Sæt et lag af filt blinkende over den vandtæt barriere dækker mur isolering. Installere en vandtæt barriere som en del af installationsprocessen for sidespor. Placer blinkende over hel væg overflade før du installerer sidespor, eller tilføje det i små stykker langs hver fælles sidespor. Hæft blinker på væggen med en korte pistol.

Hæng sidespor ifølge producentens anvisninger. Forsøg ikke at dække leddene mellem de forskellige sidespor stykker endnu. Forskyde placeringen af brædder til at forhindre alle de fælles dækker fra foring i et eller to steder langs væggene.

•Undersøg fælles dækker. Hvis de har nogen udsatte metal, male det med latex akrylmaling at forsegle metal fra elementerne. Gøre det muligt malingen til at tørre, før de fælles dækker.

•Slip slutningen af dækslet til butt joint krog på den nederste kant af sidespor stykker hvor to brædder slut. Kontroller, at dækslet sidder stramt mod bunden af sidespor.

•Nail toppen af sidespor til væggen, ½ tomme under toppen af den fælles.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com