Sådan installeres Jørgensen-trim på stål bygninger

April 29

Sådan installeres Jørgensen-trim på stål bygninger

J-trim installerer på stål-sidet bygninger, såsom pole staldene og kommercielle bygninger, som finish trim for at stål sidespor. Lig J-kanal anvendes med vinyl sidespor, J-trim er naglet til bygningens udformning på den øverste kant, og langs alle indvendige hjørne sømme at skjule træbeklædningen rå kanter. Når du er færdig, slutter J-trim pænt sidespor, der dækker enhver klippe, rå eller skarpe kanter for at forhindre skader fra vand indtrængen.

Instruktioner

•Sæt Jørgensen-trim langs den linje, der vil udgøre den øverste kant af den metal sidespor. Metal træbeklædningen vil glide ind i J-trim, så installere kanalen med åbningen af "J" vender retningen af træbeklædningen. Installere trim af søm den længere side af "J" til udformningen tømmer med skive hoved metal sidespor negle.

•Nail Jørgensen-trim vandret langs begge sider af alle indvendige hjørner. På det indvendige hjørne, vil træbeklædningen glide ind i trim til at skjule den ru skåret kant.

•Nail Jørgensen-trim til den ydre og indre kant af området etageadskillelsen. Stykker af metal etageadskillelsen vil lægge ind i J-trim og dække det åbne areal af etageadskillelsen. Nail Jørgensen-trim, således at de åbne områder af "J" pege mod hinanden.

•Skub et stykke af trim, som er så installeret eller lavere end endnu et stykke ind i det stykke, som ligger over det. Den øverste trim skal dække fælles, således at vandet ikke kan dryppe ned i, og bag trim.

•Installer nogen leddene i trim, således at stykkerne af trim overlappe hinanden med 1/2 tommer. Lavere stykker bør skub i de øverste stykker, og horisontale kører bør også overlapper således at ingen vand kan trænge støbning.

•Efter Jørgensen-trim er installeret, metal træbeklædningen er installeret som beskrevet ovenfor, skjuler alle undtagen den nederste kant i J-trim og uden for hjørnet støbning omkring bygningens omkreds.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com