Sådan installeres kalksten gulve

May 12

Sådan installeres kalksten gulve

Kalksten gulve fås i forskellige finish, fra glat til en rå naturlige sten look. Da kalksten er forholdsvis blød, forhindre kanter fra chipping ved at adskille fliserne med en injektionsmørtel linje. Forberede sub betongulve ved at fjerne alle rester og male oversprøjtning og derefter udjævning af gulv med en selvnivellerende sammensatte. Installere et lag af beton backer-bord over sub trægulve at forhindre sagging og fugt indtrængen. Vælg fliser dimensioneret til at passe mod den længste væg, så at skære fliser i hver ende er mindst halvdelen af bredden af en færdig flise.

Instruktioner

•Measure midtpunktet af de længste modsatte vægge med en stål målebånd. Strække en kridtstreg på tværs af disse punkter. Løft streng omkring 1 fod og derefter give slip for at fastgøre en kridtstreg på tværs af midten af gulvet. Markere midtpunkt på fodpanel med et fedt blyant som en guide til din første flise.

•Følg producentens instruktioner og bland en lille plastik tubful af polymer modificeret thinsets mørtel. Spredes et lag af thinset mørtel hen over gulvet med et hakket murske. Hold murske i en 30 graders vinkel. Sprede mørtel i halvrunde buer samtidig opretholde kontakt med overfladen ved at skrabe tænderne af murske mod gulvet.

•Sæt 1/4-inch afstandsstykker mellem den første række fliser og væg til at opretholde en ekspansion kløft.

•Anbring i venstre hjørne af den første kalksten gulvbelægning flise mod mark på midten af væggen. Tryk på flisen i thinset med en lille vuggende bevægelse. Tryk flisen ned med en gummi døde-blow hammer mens du holder en vaterpas på overfladen. Justere indtil boblen er centreret i begge retninger på tværs af flisen.

•Lay efterfølgende fliser på samme måde med plastik flise afstandsstykker adskiller de parring kanter. Arbejde fra midten af gulvet udad. Kontrollere niveauet af hver flise mens sengetøj overfladen med gummi hammer.

•Sæt slutfeltet skal skæres over den anden til sidste flise i rækken. Line kanterne op omhyggeligt. Lægge en anden flise på toppen. Placer to 1/4-inch afstandsstykker mod sidevæggen. Skubbe den forreste kant af top flise mod afstandsstykkerne. Bruge bagkant af de øverste flise som vejledning og trække linjen snit på tværs af den lavere flise med en blyant.

•Klippe ende fliser på størrelse med en våd så eller en vinkelsliber er forsynet med en murværk klinge. Lå begge ende fliser for at afslutte den første række mens forlader udvidelse gap afstandsstykker på plads langs sidevæg.

•Begin hver efterfølgende række midt på gulvet, ved hjælp af kridtstreg som en guide. Fortsat lægge fliser, indtil gulvet er dækket. Tillad anbefalede limen helbredelse tid til at passere, før gå på gulvet. Dette kunne være mellem 24 og 72 timer, afhængigt af thinset anvendes.

•Fjern alle spacere fra gulvet. Følg producentens anvisninger og blande en 30 minutters forsyning af injektionsmørtel ad gangen. Bruge ikke-slebet injektionsmørtel, hvis fugerne er 1/8 tomme eller mindre og slebet injektionsmørtel til flise fuger større end 1/8 tomme.

•Tryk på injektionsmørtel ind i leddene med en gummi fuger float afholdt i en 45 graders vinkel. Tilføj mere for at udfylde linjer plan med overfladen. Tør glat med en fugtig svamp til at fjerne overskydende materiale. Når injektionsmørtel havde tørret, gå over gulvet med en fugtig svamp og blød klud til at fjerne resterende injektionsmørtel pulver klamrer sig til overfladen.

•Fyld alle perimeter kompensatorer med fleksible caulk anvendes med en fugepistol. Dyp fingeren i vand og kører spidsen af din finger over caulk at led og glat ned i overfladen. Aftørre overskydende med en fugtig klud.

•Installer 1/4-runde baseboard molding mellem fodpanel og flisebelagt gulv rundt i bymuren. Hammer finish negle i fodpanel i en vinkel hver 16 inches. Synke hoveder under overfladen med et søm sæt. Udfylde hullerne med matchende træ fyldstof.

•Seal den flisebelagte overflade som anbefalet af flise producent. Fordi kalksten er porøse, skal du muligvis flere frakker.

Tips & advarsler

  • Bære benbeskyttere, øjenbeskyttelse og workman's handsker samtidig lægge og skære sten gulv fliser. Beskytte dine hænder med latex handsker, når du arbejder med cementmørtel.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com