Sådan installeres kampesten på mursten

July 1

Sådan installeres kampesten på mursten

Processen med at installere kampesten på murstensvægge til at opdatere deres æstetiske appel tager omkring en uge, hvoraf de fleste tørretid for mørtel og injektionsmørtel. Det praktiske arbejde generelt kræver færre end 10 timer. Nogle forsyninger fra en hardware butik eller hjem forbedring butik er nødvendige for at komme i gang, som er fieldstones, en type af naturligt formede sten ofte bruges til at dække udvendige vægge, pejs og haven funktioner.

Instruktioner

•Tag snavs og andet snavs fra mursten overflade med en medium-størrelse svamp våd med varmt vand eller, hvis mursten er udendørs, med vand fra en haveslange. Tillad mursten overfladen tørre grundigt.

•Blend mørtel i en stor spand efter sin producentens anvisninger. SCOOP blandet mørtel med en mason murske, og anvende det på mursten i en selv 1/2-tommer tykt lag. Bruge en mason scratcher for at gøre selv, vandrette linjer i mørtlen, at skabe en ru overflade. Tillad mørtel til tørre i 48 timer. Resultatet er en robust overflade, kendt som en bunden pels, til hvilke fieldstones kan overholde.

•Mix et nyt parti af mørtel pr fabrikantens anvisninger. Glat om en 1/4-inch lag mørtel på hele bagsiden af en kampesten med mason's murske. Tryk på kampesten på nederste hjørne af mursten overflade. Vrikke kampesten på mursten overflade lidt at sikre mørtel presser i scratch pelsen. Gentag denne proces med de resterende fieldstones, placere dem i rækker fra bunden til toppen på mursten overflade og holder fieldstones ca 1/4 til 1/2 tommer apart.

•Dampen en medium-størrelse svamp med varmt vand, og bruge det til at tørre overfladen af hver kampesten ren, fjerner udsatte mørtel. Tillad den resterende mørtel til tørre i 72 timer.

•Blend injektionsmørtel ifølge sin producentens anvisninger. Udfylde tre fjerdedele af en injektionsmørtel pose med blandet injektionsmørtel ved scooping injektionsmørtel med murske. Forstå injektionsmørtel posens top med den ene hånd, og støtte taske med anden hånden. Placer posens top, eller tip, i sømmen mellem to fieldstones på mursten overflade og squeeze injektionsmørtel posen til at udvise injektionsmørtel. Flytte taske langsomt langs sømmen, anvender et jævnt lag af injektionsmørtel i sømmen. Fortsætte denne proces, indtil alle sømme mellem fieldstones er fyldt med cementmørtel.

•Aftør injektionsmørtel fra den ydre overflade af fieldstones med en varm, fugtig svamp. Tillad den resterende injektionsmørtel til tørre i 48 timer.

Tips & advarsler

  • Hvis den mursten, du ønsker at dække er meget ru, springe scratch coat lag for at spare tid. Formålet med en ridse frakke er at sikre bånd mellem fieldstones og glat mursten er robust.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com