Sådan installeres kantning for mursten brolæggere

January 30

Sådan installeres kantning for mursten brolæggere

Kantning, også kaldet edge begrænsninger, for mursten brolæggere holder asfaltudlæggere i holdning og holder dem fra at skubbe på siderne. Kantning er fremstillet af enten plast, færdigstøbte beton eller metal og er installeret efter mursten brolæggere er på plads. De bidrager til at holde mursten brolæggere på plads i løbet af vinteren nedfrysning og optøning, så mursten brolæggere ikke skal skubbe væk fra hinanden når vandet fryser mellem pavers.

Instruktioner

•Skub læbe af udlægningsmaskiner kantning under bunden af rækken udenfor i mursten brolæggere. Tryk på kant i stramt mod mursten.

•Sæt 8-tommer pigge ind i hullerne i udlægningsmaskiner kantning og drive pigge med en hammer. Hullerne i kantning er på en vinkel, skal du følge vinkel guiden når man kører i nagle. Installer ikke spikes, lige op og ned.

•Backfill ved siden af kantning med jord, sod eller barkflis. Holde linjen 1/2 til 1 tomme nedenfor sidekanten af mursten brolæggere, så regn ikke vaske jord på pavers.

•En komplet mursten udlægningsmaskiner installation ved at hælde sand på pavers og stampning pavers med en plade komprimator at vibrere sand i leddene mellem pavers.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com