Sådan installeres Kenmore apparater

July 22

Kenmore er en appliance mærkenavn for Sears. Sears kontrakter andre virksomheder til at gøre Kenmore apparater og derefter Sears sætter Kenmore etiketten på dem og distribuerer dem gennem sin detailbutikker. Mens Kenmore apparater kommer fra flere firmaer, er de alle ens, de er designet til at være så enkel at installere som muligt.

Instruktioner

•Measure den plads, hvor du har planer om at sætte apparatet. Derefter måler apparatet og sammenligne de to tal. Hvis rummet er for lille, skal du vælge en mindre Kenmore apparat.

•Tag ældre apparatet hvis du udskifter den. Det er lettere at flytte et nyt apparat, når gamle et er allerede gået, så du har mere ledig plads. Arranger en afhentning fra din lokale affald administrationsselskab eller donere det gamle apparat til velgørenhed. Sears tager også din gamle apparat væk når levere en ny hvis du anmoder om det.

•Discard alle pakning materialer ud af den nye appliance.

•Skub apparatet tæt nok til sin endelige position, således at du kan slutte den til forretninger og slanger efter behov. Skub ikke det helt ind i rummet eller andet, bliver det mere udfordrende at fuldføre opsætningen.

•Sæt en plan oven på den apparat og kontrollere, at luft boblen er mellem de to linjer på enheden. Apparater fungerer ofte ikke korrekt, hvis de er vippet. Justere fødderne på apparatet, indtil det er ordentligt jævnet med jorden.

•Drej off hovedafbryderen breakers og derefter tilslutter apparatet på væggen efter behov. For eksempel, få skiver forbundet via slanger til vandforsyningen linjer. Kontroller, at etiketterne match så varmtvandsforsyning bliver forbundet til varmt vand linje på vaskemaskinen. Kenmore tørretumblere har en port på bagsiden nær bunden, der forbinder til linjen gas via en slange. Bruge en skruenøgle til at stramme den. En udluftningsanordning slange derefter lægger på bagsiden til at fjerne varm luft fra tørretumbleren, så det ikke hober sig op i din vaskerum. Køleskabe uden vand dispensers og ice beslutningstagere kræver ikke yderligere forbindelser uden for magt. Køleskabe med is beslutningstagere og vand benzinstandere nødt til at blive hooked til en vandkilde. Kenmore specifikt anbefaler ovne være installeret og jordet af kvalificerede teknikere og ikke bør forsøges af ejeren.

•Test forbindelser til gas linjer eller udluftning af sprøjtning slanger og tilslutninger med en løsning af sæbevand. Hvis løsningen bobler på slangen eller connector, en lækage behov for reparation før du tænder apparatet. Stramme forbindelsen med en skruenøgle og kontrollere slangen ikke er beskadiget.

•Sæt apparatet til dets stikkontakt når tilslutninger er på plads og du er sikker på, at ingen utætheder findes. Test apparat for at sikre det funktioner korrekt ved at bruge det kort og se hvordan det reagerer.

Kortindgangsdør Sears og Kenmore på 800-349-4358 hvis du har spørgsmål eller problemer under installationsprocessen. Tryk "0" for at nå en operatør når optagelsen starter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com