Sådan installeres keramiske fliser for begyndere

November 24

Keramiske fliser forbedre et hjems indretning, og er kompatibel med forskellige stilarter. En foyeren eller entryway er ideelle for en nybegynder at lære keramiske fliser installation, som disse områder er som regel små og har ikke mange vinkler. Grundlæggende måling og flisebelægning teknikker anvendes til gør det selv-hjem forbedringsprojektet.

Instruktioner

Sådan installeres keramiske fliser for begyndere

•Visit et hjem forbedring eller flise butik at vælge en keramiske fliser, der bedst passer til behovene i rummet. Vælg flise, der passer til trafik og vejr-relaterede behov for indrejse placering. Placer en stikprøve af én flise i plads til en uge, til at bestemme dets egnethed. Besøg andre kreditorer inden der træffes en endelig beslutning.

•Measure området foyer og fjern tæpper eller andre gulvbelægning. Match fliser til at fjerne skære fliser til at passe pladsen målinger. Flisen bør udvide fra dørkarmen mindst 1 fod på hver side. Hvis fliserne strækker sig fra væg til væg, skal du vælge fliser der passer området uden at skære. En simpel firkantet mønster anbefales.

•Purchase fliser og forsyninger. Tjek flise alle bokse for at sikre, at lotnumrene er identiske og farverne matcher.

•Brug beskyttelsesbriller og knæbeskyttere til at lægge fliser. Mønstre er vigtigt, selv om flise, der er én farve. Subtile skygger, teksturer og højdepunkter skal se naturligt og fryd for øjet.

•Tag flisen og repositionere mønster i et opmarchområde. Flise skal placeres en på et tidspunkt i staging-området og foyeren til at undgå fejl.

•Applicer selvklæbende i en 1 tomme af 1 tomme mønster. Lægge fliser på toppen af lim, en ad gangen. Arrangere 3 fliser, og indføre afstandsstykkerne---afstandsstykkerne bruges til at opretholde lige plads mellem fliser. En måling tape eller lineal kan også bruges, men plastik afstandsstykker fremskynde flisebelægning og undgå fejl.

•Applicer alle fliser og afstandsstykker og lad området tørt. Tillad 24 timer til tørring; fugtige forhold kræver længere tørring perioder. Følg tid foreslog på den selvklæbende emballage.

•Grout fliser. Afstandsstykkerne kan forblive på plads med cementmørtel anvendes over toppen af fliser, eller kan fjernes før fugning, hvis det foretrækkes. Sprede injektionsmørtel ovenpå fliserne, og bruge en våd svamp til at flytte det ind i mellemrummene mellem fliserne. Den injektionsmørtel bør selv med fliser.

•Tillad injektionsmørtel til tørre, og fjerne overskydende med en fugtig svamp. Undgå at gå på det injicerede område, før det er helt tørt. Tørre tider vil variere afhængigt af typen af injektionsmørtel og vejrforholdene.

• Lad injektionsmørtel for flere dage, og Anvend flise sealer ved hjælp af en skum børste. Følg sealer blanding retninger på pakken. Flise sealer skal kurere for den tid, der er angivet på emballagen.

Tips & advarsler

  • Overveje mindre fliser knyttet til en maske opbakning. Opbakning kan skæres nemt med en saks til at passe området. Denne type af flise er preattached til netting, så måling for afstand er kun kræves mellem store sektioner af maske i stedet for enkelte fliser.
  • Undgå at gå på fliser og ny cementmørtel indtil området er helt tørret, som fliser kan flyttes af mund trafik.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com