Sådan installeres keramiske fliser inde i en bruser

May 14

Når du installerer keramiske fliser i et brusebad, du bare enten bygget bruseren eller nødt til at rive ud en gamle glasfiber surround. Hvis sidstnævnte er din situation, skal du strip bruseren, før du begynder enhver flise installation. Før du begynder at skære igennem surround og fjerne det i sektioner, check for at se om der er nogen ledninger bag murene. Skær surround i stykker, og du vil være klar til de første trin i installationen.

Instruktioner

•Build pan første. Du skal tage målinger fra afløbet. Justere din hældningen 1/4 tommer til hver fod til væggen. Hvis afløbet er 3 fødder fra væggen, gøre en mark 3/4 tommer op. Dette er hvor mørtel møder muren og skråninger ned. For det første lægge en plastfolie over undergulvet. Oven i det, sætte et lag af trådnet. Blandes mørtlen af 1 del Portlandcement og 3 dele sand. Lægge mørtel, så det flugter med toppen af den klemmer ring og stiger til det mærke, du har foretaget på ydre bruseren væggen. Denne skråning tillader vand at dræne.

•Tillad mudder til tørre natten over. Dække det første lag med 15-pund følte papir til at beskytte membranen. Sørg for at du skære papir til en stram pasform omkring afløbet. Rulle ud membranen på et rent gulv og bruge en filt spids markør til at markere målinger for bruseren. Tilføje 14 inches til hver måling, da du vil have bruser membran til at gå op ad væggen 7 inches på hver side. Måler 7 inches fra kanten og trække en anden linje. Denne linje er hvor foringen folder og går op ad væggen. Dobbelt-tjekke målingerne og skære med saks eller tin snips på de udvendige linjer.

•Tag afløb tønde fra fastspænding ringen. Forlade den nederste sektion på plads. Angiv membranen ind under bruseren. Du vil opdage det klaser i hjørnerne. Skub det ind i hjørnerne med fingrene og læg det. Fold hjørnerne som en hospitalsseng og søm det på plads på toppen til at forhindre svulmende. Holde kanten parallelt med gulvet, som du gør alle fire hjørner.

•Klippe og fit membran til afløbet forsamling. Nøjagtigheden er afgørende i dette trin. Markere membran for at vise placeringen af afløbet-forsamling bolte. Brug en ny klinge i en hobbykniv til at gøre en spalte på hver bolt. Skubbe membranen over bolte og guide kniv i en cirkel omkring dem. Skære en lige linje på indersiden af bolten til den næste bolt. Hullet skal ligne en firkant med runde hjørner. Løft membranen lidt og fjerne eventuelle rester, derefter anvende et lag af caulk og forsegle mellemrummet mellem foringen og afløb med caulk. Sætte afløbet bevarer ring på og stramme det ned.

•Skabe membran ned over tærsklen. Seal nedskæringer skal du gøre med en 6 x 8 tommer stykke af membran foldes og limet. Test pan når du har givet tilstrækkelig tid til lim til at tørre. Tilslutte afløbet og fyld den med 3 inches af vand. Check den næste morgen for at se om vandet er stadig på samme niveau. Våde pletter på gulvet er også kontrollampe tegn af en lækage. Hvis der er ingen læk, fortsætte ved at lægge masker over tærsklen og backerboard på ydersiden af det. Sætte 1/4-inch sten over græde huller så mørtel ikke får i dem.

•Dæk den membran, hvor du vil sidde med pap. Bunke i mørtel på anden siden og begynde det sidste lag af mudder. Sørg for, at du opretholde hældning. Coat top og indersiden af tærsklen med mudder. Du bliver nødt til at pakke det ind i masken. Lad det tørre. Installere cement backerboard på væggene. Du skal installere flisen på væggen først, derefter ordet. Gøre en historie stick for højde og bredde af bruser mindre 3/4 tommer fra 1 x 4 affaldstræ. Lægge fliser på brættet og lade en plads til fuger. Mark i bestyrelsen. Start med bagvæggen. Centrere historie stick går op og ned og markere en af fugerne i midten. Bruge historie stick for bredden og centrere det så der er lige store fliser i hver ende. Markere linjen injektionsmørtel tættest på midten. Bruge et niveau og trækker en lige linje tværs over så tegne en plumb linje lodret igennem den.

•Spread thinset under linje og arbejde fra byens passiv lægge fliser. Når du er færdig bunden halvdelen af bruseren væggen, start på toppen. Derefter gøre sidevægge på samme måde. Cut flise til ydersiden af tærskel 1/4 tommer højere end backerboard. Indersiden flise for tærskelværdien er 1/4 tomme kortere end udenfor. Installere indersiden og ydersiden flise på tærsklen og derefter sætte thinset på toppen og installere toppen af tærsklen. Installere fliser på gulvet, som du gjorde på væggen, og sørg for, at de er af samme størrelse på siderne af gulvet. Efterlad kun en smal injektionsmørtel søm hvor væggen butts gulvet. Læg ikke caulk i seam, da latex bliver sort og silicium peelinger. Området er vandtætte nok.

•Grout flise. Ren overfladen med en blød svamp og vand efter injektionsmørtel tørrer. Når det er ren, forsegle det med den passende sealer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com