Sådan installeres keramiske fliser Over betongulv med revner

July 14

Sådan installeres keramiske fliser Over betongulv med revner

Keramiske gulvfliser skal altid installeres over en hård, immobile og ubrudt overflade. Et betongulv er en fantastisk underlag for keramik, men det er vigtigt, at det være ordentligt forberedt. Revner i beton kan gøre overfladen ujævn, forårsager fliser ikke at indstille korrekt, og disse revner kan også indrømme fugt, der kan løsne fliserne over tid. Konkrete leveler er en meget tynd pasta, der vil fylde i disse revner og hjælpe med at få betonen klar til flisebelægning.

Instruktioner

•Kontrollér, at der er ingen løs eller smuldrende beton overalt på gulvet, herunder inde revner. Hæld beton leveler over hver knæk, fylde det helt, og lade det komme op over siderne. Glat ud leveler med en cement murske, får det fladt og niveau mod betonen. Fortsæt, indtil alle revner er fyldt og gulvet er helt flad, glat og ubeskadiget.

• Lad leveler sat for en dag. Skrub gulvet grundigt med en opløsning af 1 kop trinatriumphosphat til 1 gallon af varmt vand. Skyl godt. Lad det tørre i to til tre dage.

•Stræk kridt snapline over midten af betongulv, mellem to af væggene på midten, og snap linje. Strække snapline henover midten af gulvet i retningen vinkelret, så det krydser den første linje i midten. Før du snap det, et kvadrat af skæringspunktet og justere strengen som nødvendigt for at få det helt firkantet.

•Brug din flisebelægning planteskovl for at lægge et par kvadratfod af thinset flisebelægning mørtel over krydset. Sæt din første gulvfliser i sted i krydset, ved hjælp af linjerne som guider og sætte afstandsstykker mellem dem.

•Build ud mod vægge, fastsættelse af mere mørtel og sætte resten af dine fliser, med afstandsstykker mellem dem. Skære fliser på din flise cutter til at passe ved væggen, efter behov.

• Lad fliserne angivet til 24 timer. Fjern afstandsstykkerne.

•Spread injektionsmørtel over gulvet med din injektionsmørtel float, tvinge injektionsmørtel i mellemrummene mellem fliserne og skrabe overfladen. Brug en fugtig svamp til at fjerne den overskydende fugemasse. Lad injektionsmørtel sat for et par dage før du bruger ordet.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse mens der skæres dine fliser.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com