Sådan installeres keramiske fliser Over en eksisterende køkkenbordet

January 31

Med alle de moderne nye former for overflade belægninger derude til bordplader, er gode gamle keramiske fliser stadig en favorit. Det er slidstærkt, vandtæt, fås i en bredere vifte af farver og stilarter end nogen andre fliser og overkommelige. Det er også forholdsvis let at lægge, især da du kan få det i en "bull-næse" konfiguration, der giver dig en måde at grænsen kanterne af tælleren. Start altid med en stabil og flad overflade.

Instruktioner

•Dull overfladen af køkkenbordet med en hånd sander. Få det glat og fri for alle snavs og glans.

•Measure counter og find midten længde. Markere en linje på midten, fra front til bag, ved hjælp af en tømrer square for at gøre blyant linje lige.

•Brug et hak mørtel murske til at dække bordplade med mørtel. Hvis bordpladen er mere end 4 eller 5 fod bred, derefter sprede mørtel kun langs den forreste halvdel af det; ellers dække det hele.

•Indstil den første række af fliser ind i mørtel, startende fra den midterste linje og bruge bull-næse fliser. Arrangere dem, så de færdige kanter af fliser koerebanen, danner den forreste kant af tælleren. Opbygge fra midten mod kanten af disken, sætte mellemrum mellem alle fliserne. Skær fliser i enderne med din flise cutter.

•Indstil den anden række fliser bag den første, ved hjælp af standard fliser og starter på den midterste linie. Opbygge sider som før, skære ende fliser efter behov.

•Gentag proces til at dække hele køkkenbordet, række efter række. Hvis du kun dækket halvdelen bordplade med mørtel tidligere, dække resten af det, når du kommer til del af overfladen.

• Lad fliser sæt natten over. Trække ud afstandsstykkerne. Spredt injektionsmørtel over hele overfladen med en cementmørtel murske, trykker det ind i linjer mellem fliserne og udglatte det. Tørre op overskydende injektionsmørtel fra overfladen med en fugtig svamp. Lad injektionsmørtel sat i to dage før du bruger køkkenbordet.

Tips & advarsler

  • Hvis din eksisterende køkkenbordet er flise, eller nogle andre overflade, der ikke er flad og glat, kan du nødt til at genoverveje flisebelægning direkte over det, da overfladen skal være flad og glat. I de tilfælde, hvor det ikke er flad og glat, kan det være nødvendigt at installere en krydsfiner eller cement board underlag, som er en mere kompliceret projekt og bør føre til professionel rådgivning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com