Sådan installeres keramiske fliser Over en ekspansion fælles

June 18

Når du installerer keramiske fliser på en betonoverflade, skal du foretage kvoter til bevægelsen i betonen på grund af temperaturændringer. Uden tilsætning af kompensatorer skære hele pladen, forårsager årstidens udvidelse og sammentrækning af beton revner til at danne over betonoverfladen. Optagelse af leddene giver slab at flytte i sektioner i stedet reducere stress i hele materialet. Placere en keramiske fliser over en ekspansion fælles overførsler slab's bevægelse i flisen, i sidste ende forårsager flise til at knække. Forebyggelse af disse revner kræver, at du arbejder med ekspansionsled, indarbejde dem i din flise installation mønster.

Instruktioner

•Rengør ud ekspansion fælles med en nylon pensel, fjerner hvilken som helst snavs eller snavs. Vask overfladen af beton med en pH-neutral sæbe og skylles med vand. Tillad overfladen tørre før begyndelsen flise installation. Måle længden af fælles på tværs af overfladen med et målebånd og dividere denne længde med halvdelen, placere en mark på overfladen med et stykke kridt på den midterste punkt langs fælles.

•Mix et parti af thinset mørtel i en stor spand, ved hjælp af en elektrisk boremaskine med pagaj drill bit vedhæftet fil.

•Spread mørtel på gulvet, ved hjælp af en indskåret murske langs kanten af ekspansion fælles på leddets centrum. Lay nok af lim til at fastgøre omkring fem fliser i træk. Vippe murske på sin kant og køre hakkene langs mørtel, hæve højderygge i lim for en mere jævn greb på bagsiden af fliserne.

•Sæt de fem fliser i rækken, begyndende med en flise centreret på din kridt mark. Bruge et lille vrid bevægelse for at sætte brikkerne på plads. Sætte to flise afstandsstykker mod flise kanter adskille tilstødende fliser for at skabe ensartede rum mellem fliserne. Fortsætte placere brikkerne på overfladen, arbejder udad mod kanten, indtil du har afsluttet den første række med alle i fuld størrelse du er i stand til at placere.

•Fjern alle overskydende mørtel fra ekspansion fælles i overfladen med kanten af murske, forlader den fælles klart.

•Fortsæt bygning på rækken flise, ved hjælp af afstandsstykker for at adskille hver ny række fra sidst, og fylde den flisebelagte overflade til kanten.

•Gentag processen fra anden siden af den ekspansion fælles, holde den fælles klare alle materialer. Måle rum efterladt på kanten af flisebelægning overflade for delvis fliser. Klip de delvis fliser til størrelse, ved hjælp af fliser fræser, og placere dem på overfladen med mørtel.

•Sæt en tømrer niveau på tværs af tilstødende fliser for at teste niveauet. Justere fliser efter behov mens mørtel er stadig våd af tappe sted med en gummi-headed mallet høj fliser, eller tilføje mere mørtel til bunden af lav fliser, indtil hele overfladen er jævnet med jorden. Vent 24 timer for mørtel holding flise til at indstille.

•Mix injektionsmørtel i en spand med boret og padle lidt indtil at opnå sammenhæng i jordnøddesmør. Fjern flise spacere og anvende injektionsmørtel til leddene mellem alle fliserne bortset fra fælles over ekspansion fælles eller leddene tilstødende enhver fugt-rig overflader såsom dræn eller badekar. Placere injektionsmørtel på flise overflader og sprede injektionsmørtel i fugerne, ved hjælp af en injektionsmørtel float for at skubbe injektionsmørtel på plads.

•Tag overskydende injektionsmørtel fra overfladen af fliser, bruge en fugtig svamp inden for 15 minutter af injektionsmørtel placering. Vente to timer til injektionsmørtel til at begynde at indstille og fjerne enhver injektionsmørtel rester med en ren, fnugfri klud.

•Fyld flise fælles ovenfor ekspansion fælles med polyurethan caulk. Pak fælles helt med caulk og køre en våd finger over caulk at glatte det ud. Fjern eventuelle overskydende caulk på fliser med en klud. Udfyld leddene nær de våde overflader med en silikone caulk at beskytte mod fugt, utætte under fliserne. Tillad injektionsmørtel til tørre i 10 dage.

•Brush overfladen af injektionsmørtel med en flise og injektionsmørtel fugemasse til at beskytte mod fugtskader og farvning. Tillad fugemasse til tørre i 48 timer før ved hjælp af overfladen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com