Sådan installeres keramiske fliser Over gamle Vinyl gulvbelægning

November 26

Det er normalt bedst at installere keramiske fliser over cement bord, fordi det klæber godt til flisen og begrænser mængden bevægelse under fliser, som kan forårsage revner. Men hvis omstændigheder gør det nødvendigt at fliser direkte over en eksisterende vinyl gulvet, der er skridt du kan tage for at gøre det arbejde. Forberede gulvet godt, for at overfladen er solid, limet ned og ikke-skinnende. Brug ekstra tykke fliser af mindre bredder, for at undgå revner. Ikke lægge fliser denne måde i en høj-fugt område som badeværelset.

Instruktioner

•Forbind-lim nogen del af vinyl gulvet, der er peeling, løs eller bevæger sig på nogen måde. Bruge en spartel til at lirke de løse dele af vinyl, så du kan få din lim under dem. Lad limen sæt.

•Dull glans af vinyl, kører bælte sander på tværs af hele overfladen og får det flade og uden glans. Rydde op i støvet.

•Divide gulv i fire selv sektioner (med to krydsende linjer) med kridt snapline. Sprede flise lim i et afsnit, på hjørnet af krydset, og tryk den første keramiske fliser på plads.

•Lay ekstra fliser og bygge ud mod vægge, ved hjælp af linjerne som guider. Sætte flise afstandsstykker mellem fliserne, da du lå dem. Skære ende fliser efter behov med din flise cutter. Træk flise spacere og lad fliser sæt natten over.

•Mix din injektionsmørtel som anvist på emballagen, at få det til en ensartet tyk mudder. Anvende det over de flisebelagte overflade med din injektionsmørtel murske, trykker det ind i linjer mellem fliserne og klemme den ud flise. Lad det sidde i linjerne i et minut, så tør det ned med en fugtig svamp til at tage overskydende. Lad injektionsmørtel kur for to til tre dage før du bruger ordet.

Tips & advarsler

  • Aldrig sand asbest tile gulvbelægning. Hvis du mener din Gulvbelægning kan være asbest snarere end vinyl, tage en prøve til din lokale sundhed afdeling for testning.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com