Sådan installeres keramiske fliser Over malede mursten pejs

June 9

Sådan installeres keramiske fliser Over malede mursten pejs

Installere keramiske fliser over en mursten pejs er en måde at ændre den pejs udseende. Med det store udvalg af fliser farver og mønstre tilgængelige, kan du oprette nogen ønskede udseende. Maling på mursten komplicerer processen lidt, men som maling forstyrrer flise vedhæftning, medmindre ordentligt forberedt. Efter udarbejdelsen af den malede overflade, går flise program hurtigt. Med en smule af mørtel at holde fliserne på plads, vil du snart kunne nyde din pejs nyt look.

Instruktioner

•Fjern alle trim omkring de malede mursten, ved hjælp af et brækjern til at trække trim væk fra væg overflade. Placer brækjern mellem trim og væggen hvor neglene sikre trim på plads. Lægge pres på brækjern til at trække trim sammen med negle fra væggen, derefter placere den trim sidebemærkning til geninstallation.

•Sæt en dropcloth på gulvet i bunden af pejsen og sted en stribe malertape langs kanterne af tilstødende overflader.

•Tag enhver løs maling fra mursten med en wire børster. Krat på den løs maling, indtil det falder på dropcloth. Score resten af den malede overflade med 400-sandkorn sandpapir. Køre sandpapir over overfladen af malingen, at skabe små ridser, der giver mulighed for bedre overholdelse af flise limen. Bruge en støvsuger til at fjerne maling og støv lavet af maling fjernelse og scoring fra området installation at holde støv fra at blande sig med limen.

•Test placeringen af det keramiske fliser på tværs af mursten overflade ved at montere fliser på plads. Læg en stribe malertape på tværs af fliser til at holde det på plads, når du tester anfald af fliserne. Den bedste flise, passe bruger så mange fulde fliser som muligt, forlader delvis fliser til kanterne af pejsen. Flytte flisen rundt, indtil du finder et mønster og passe at du er komfortabel med, og markere ned placeringen på mursten med et stykke kridt. Fjern brikkerne fra mursten til at begynde installationen.

•Mix et parti af quick-dry thinset mørtel i en spand, ved hjælp af en elektrisk boremaskine med pagaj bit vedhæftet fil. Erstatte akryl tilsætningsstof til vand i thinset at skabe en stærkere bedrift klæbemiddel. Lad blandingen sidde i 10 minutter inden brug at give tid til kemikalierne i blandingen for at begynde at reagere.

•Tryk på mørtel i fugerne mellem mursten med en parging murske indtil leddene er selv med mursten overflader. Skifte til en indskåret murske og anvende mørtel på bagsiden af fliserne med flad kant. Vippe murske 45 grader og derefter køre hak over mørtel til at oprette højderygge i overfladen giver et bedre greb.

•Sæt flise på mursten, positionering dem ifølge test montering. Tryk fast på flisen, ved hjælp af en lille wiggling bevægelse til at sprede mørtlen på flisen støtter fuldt ud over de malede mursten. Placere flise afstandsstykker mellem tilstødende fliser til at skabe ensartet afstand.

•Klippe slutningen fliser med en flise cutter. Måle pladsen på række kanter og markere en skærende linje på flise ansigt til at passe måling. Placere flise over på en fliser fræser og score toppen af flisen med skærebladet. Flytte flisen til metal bar langs bunden af kutteren og tryk ned på begge flise sider med score over baren til snap flisen i to. Placer mørtel på bagsiden af tid og placere det på mursten. Tillad mørtel tørre ifølge producentens anbefalede tørretid.

•Tag flise spacere og brug en injektionsmørtel flyde for at udfylde hullerne mellem fliser med cementmørtel. Skubbe injektionsmørtel over flisen og ind i hullerne med kanten af float, indtil du har udfyldt hullerne til samme niveau som flise toppe.

•Aftør væk nogen injektionsmørtel venstre på fliserne med en fugtig svamp. Vente to timer og tørre igen, denne gang med en fnugfri klud. Tillad injektionsmørtel til tørre i 10 dage, og derefter børste fugerne med en flise og injektionsmørtel fugemasse. Vente 48 timer for fugemasse til tørre før ved hjælp af pejsen.

•Nail trim omkring pejsen tilbage på plads, ved hjælp af en hammer.

Tips & advarsler

  • Sætte på en respirator, arbejdshandsker og sikkerhed goggles under installationsprocessen for beskyttelse fra skade.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com