Sådan installeres keramiske fliser på en Garage gulv

December 7

Sådan installeres keramiske fliser på en Garage gulv

Garage gulve er generelt en af de mest oversete og oversete dele af ethvert hjem. En typisk garage gulv er almindeligt grå beton, oftentimes farves og grungy. Men hvis du investerer en weekend og nogle albue fedt, kan du forvandle din garage gulv til en ting af skønhed med keramiske fliser.

Instruktioner

Flisebelægning din Garage gulv

•Rengør garage gulv. Brug en butik vakuum til at afhente noget løst materiale. Hvis du har nogen alvorlige oliepletter, bruge en beton renere at fjerne så meget som muligt. Garage gulv behøver ikke at være pletfri, men du vil være sikker på det er fri for enhver snavs eller forurening, der vil holde den tynde sæt mørtel fra limning med det.

•Mix din mørtel. Bland din mørtel med vand i en plastik spand. Du vil opnå en tyk blanding; en klat afholdt sidelæns på din margin murske bør bevare sin form og ikke hænge eller køre.

•Applicer flise underlag. Sprede din mørtel på garage gulv med en kærv murske og indstille flise underlag på toppen af det. Følg producentens anvisninger med hensyn til størrelse af notch murske til brug for programmet mørtel.

En flise underlag vil skabe en gratis flydende, ensartet overflade til den keramiske fliser til at lægge på. I en garage ansøgning, vil flise underlag afhjælpe eventuelle problemer, der måtte opstå fra revner i beton eller ekspansion leddene.

•Brug din notch planteskovl for at begynde at sprede mørtel over underlag. Du behøver ikke at vente for programmet flise underlag til tørre. Bruge passende dybde notch murske for størrelsen af flisen, du arbejder med.

Et hak murske har en glat side og ende, og en hakket side og ende. Brug den glatte side til at sprede en generøs mængde af mørtel; Brug derefter den indskåret side til at distribuere det korrekte beløb. Et hak murske er konstrueret således, at når det er holdt i en 45-graders vinkel til den arbejdende overflade, og det efterlader bare den rigtige mængde af mørtel. Når du er færdig med at sprede mørtlen med hakket murske, vil du stå tilbage med en rillet mørtel seng.

Når du fliser, sprede nok mørtel at fastsætte et par fliser på gangen.

•Indstil din flise i mørtel. Bruge nogle pres og vrikke fliser omkring at klemme ud nogen luftlommer og sikre en god obligation.

•Grout installationen. Når du har flise sæt, lader installationen tørre i 24 timer. Så Bland din injektionsmørtel. Blandet injektionsmørtel skal have en konsistens ligner kage dejen.

•Anvend en injektionsmørtel float at sprede injektionsmørtel over flise overflade. Skub injektionsmørtel ned i leddene mellem hver flise. Når du har injicerede, kan du bruge siden af injektionsmørtel float som en squeegee for at fjerne overskydende fugemasse venstre på flise overflade.

•Anvend en fugtig svamp til at rense hele overfladen. Svampen vil fjerne eventuelle overskydende injektionsmørtel rester, og det vil også udjævne fuger mellem fliserne. Du bliver nødt til at skylle overfladen med en svamp mindst to gange, og måske mere afhængigt af typen af fliser du bruger og mængden af resterende injektionsmørtel.

Tips & advarsler

  • Når injektionsmørtel er tørret i 24 timer, har du mulighed for forsegling det. En cementmørtel sealer vil hjælpe med at forhindre pletter og vil gøre din injektionsmørtel lettere at rengøre.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com