Sådan installeres keramiske fliser på en pejs

July 30

Sådan installeres keramiske fliser på en pejs

Hvis din pejs ser lidt slidt, dække det op ved at installere keramiske fliser over det. Keramiske fliser kommer i en bred vifte af farver, størrelser og designs. Du kan installere keramiske fliser på pejs surround eller over hele ildstedet, men lægge ikke fliser inde i brændkammeret hvor branden tændt eller på gulvet i pejsen. Overdreven varme kan forårsage nogle typer af keramiske fliser til at knække eller blive misfarvede over tid.

Instruktioner

•Tag pejs mantel, eller brug masking tape til at dække mantel kanter. Dette vil beskytte kaminen fra mørtel under flisebelægning proces.

•Mix op en batch af thinset mørtel med en latex tilsætningsstof pr fabrikantens anvisninger, ved hjælp af en blanding padle eller en boremaskine med en blanding af padle vedhæftet fil. Gøre mørtel ca tykkelsen af jordnøddesmør. Anvend et jævnt lag af thinset mørtel med en latex tilsætningsstof til det område, du ønsker at flise eller hele pejsen overflade med den flade side af en efterbehandling murske. Overlade thinset mørtel til tørre natten over.

•Measure bredde af surround. Brug en blyant til at markere midten af pejsen. Skær et stykke af 1 af 3 tømmer længden af måling ved hjælp af en rundsav eller andre saw. Placer bestyrelsen på tværs af pejs så toppen af bestyrelsen er niveau og endda med toppen af pejsen brændkammeret. Sætte plan oven på bordet i midten for at sikre bestyrelsen er niveau. Anmeld surround til at kontrollere for ujævnheder på begge sider. Hvis den ene side af ildstedet er ujævn, flytte bestyrelsen lidt på den ene side så den flise, når det er installeret, vil dække og skjule ujævne udseende af den oprindelige pejs. Skrue bestyrelsen på plads ved hjælp af boret og 2-tommer murværk skruer.

•Kontrollér et andet parti af thinset med latex additiv, pr fabrikantens anvisninger. Påfør et lag af thinset på tværs af midten af firepace, direkte over bord. Kam thinset med hakket side af murske. Placer den første flise på toppen af bestyrelsen direkte over midterlinien du gjorde tidligere. Midten af flisen bør opfylde midten af pejsen. Skub flisen forsigtigt i mørtel. Læg resten af fliser over bord ud fra midten mod kanten, række efter række. Placere plastik eller karton afstandsstykker mellem fliserne, mens du arbejder for at holde dem fra at flytte. Forlade fliser natten over for at indstille.

•Tag bestyrelsen på tværs af toppen af brændkammeret. Skru skruerne. Måle et ben af pejsen og en enkelt flise med en spacer på toppen med målebåndet. Bruge disse tal til at beregne bredden af den endelige cut flise, som du vil placere i bunden af hvert ben. Gentag processen på andet ben af pejsen. Skære en 1 af 3 stykke tømmer den endelige cut flise samme bredde og længde af overfladen fliserne vil dække. Placer bestyrelsen flugter med bunden af pejsen, og skru den på plads til at holde fliserne fra skiftende. Gentag denne proces på anden siden.

•Applicer et lag af thinset over del af benene på pejsen, der er omfattet af bestyrelsen. Hak thinset med hakket side af murske. Sted den første flise flugter med toppen af bestyrelsen i et hjørne. Læg resten af fliserne. Vent cirka tre timer på fliser til at indstille.

•Tag bestyrelsen og afstandsstykker mellem fliser over det hele pejs. Måle den plads, hvor bestyrelsen blev endnu en gang. Skære en eller flere fliser, afhængigt af størrelsen af plads, så ved hjælp af flisen udfylde området nøgne. Brug en fugtig klud til at tørre væk eventuelle mørtel, der kan have fået på overfladen af fliserne.

•Dæk enhver kunst eller dekorative fliser med masking tape for at holde injektionsmørtel fra at sidde fast på fliserne overflade.

•Anvend en spartel til at slippe af med noget sidder fast mellem fliserne, som mørtel.

•Følg fabrikanten 's instruktioner og bland injektionsmørtel.

•Anvend den flade kanten af en injektionsmørtel float at sprede injektionsmørtel over fliserne. For trange, sådan som omkring kunst fliser, udfylde injektionsmørtel taske med fugtig injektionsmørtel. Klem posen til at producere en perle af injektionsmørtel udfylde omkring svære at nå eller dekorative fliser. Injektionsmørtel hele pejsen.

•Scrape på tværs af fliser på diagonalen med kanten af injektionsmørtel float til at fjerne eventuelle overskydende injektionsmørtel. Tør område med en fugtig injektionsmørtel svamp at få alle injektionsmørtel.

•Udskift mantel, og tilføje en perle af caulk hvor kaminen møder flise at afslutte projektet. Lad injektionsmørtel tørre i mindst tre dage før du starter en brand.

Tips & advarsler

  • Gøre thinset ca konsistens af jordnøddesmør for de bedste resultater.
  • Put vand i en sprayflaske og spray pejs fliser og injektionsmørtel med jævne mellemrum mens injektionsmørtel tørring. Dette vil holde injektionsmørtel fra revner.
  • Altid bære sikkerhed elementer, såsom beskyttelsesbriller, når du bruger magt værktøjer, såsom Rundsave.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com