Sådan installeres keramiske fliser på et flydende gulv

August 6

Installere keramiske fliser over et flydende gulv kræver omfattende forberedelser af gulvets overflade, før du kan endda placere den første flise. For enhver keramiske gulv fliser til at fungere ordentligt det har brug for stabilitet. Det har brug for et gulv, der ikke vil flytte eller flex under det, forårsager revner eller hive i områder hvor fliserne mødes. Uændret, et flydende gulv vil gøre begge disse, forårsager installationsfejl snart efter placering. På grund af dette kræves en mellemliggende overflade lag for flisen. Et lag af cement backer board knyttet direkte til flise fungerer godt som dette lag, holde brædderne støt og bevæger sig som en komplet overflade som bestyrelserne flytte, støtte den keramiske fliser behov.

Instruktioner

•Dæk den flydende gulv til inden for 1/4-inch gulvets kanter med et lag af cement backer bestyrelsen. Fastgør backer bestyrelsen ved at køre korrosionsbestandigt skruer gennem bestyrelsen og i de flydende gulv omkring bestyrelsens omkredsen med en skrue placeret hver 6 inches. Kontroller, at skruerne bruges er kort nok til at komme ned gennem bestyrelsen og i de flydende gulv, men ikke gennem gulvet selv. Backer bestyrelsen giver en stærk robust, nonmoving overflade som du kan knytte fliser uden flex af de flydende trægulve.

•Sæt backer boards butted mod hinanden. Sted i rækker langs længden af værelset, skære det sidste bræt i rækken af scoring ansigt af bestyrelsen med en hobbykniv og derefter snapper bestyrelsen på linjen scorede. Begynde den næste række med den resterende afskårne stykke, så at du forskyde leddene i bestyrelserne mellem rækkerne.

•Tape leddene mellem boards med en stribe af glasfiber efter at fuldføre installationen og derefter sprede en lys lag af thinset mørtel over båndet strækker sig fra båndet kant omkring 2 inches i begge retninger med en murske. Tillad thinset omkring to timer tørretid.

Installationsguiden flise stilling på gulvet ved at lægge ud flise ombord backer. Oprette et mønster ønskede ved hjælp af forskellige farvede fliser, eller Juster fliser i en vinkel til de overordnede linjer i rummet, hvis det ønskes.

•Fjern alle fliser fra en cement backer bord i hjørnet længst væk fra udgangsdøren. Læg et lag af thinset mørtel på bordet, dækker det helt til en dybde af ca 1/4 tommer med hakket murske. Vippe murske i en vinkel, om 45-grader, og køre hakkene gennem mørtel.

•Tryk på fliserne tilbage til den oprindelige placering af din opsætning, at trykke dem ind mørtel og wiggling hver flise lidt for at hjælpe mørtel greb flise bag. Sætte en flise spacer mellem hver flise at holde afstand mellem dem selv og skabe lige fælles linjer hen over gulvet.

•Flyt næste backer bestyrelsen og de lå det er fliser på samme måde, fortsætter på tværs af lokalet, indtil du når et område hvor du skal klippe en flise til at passe.

•Klippe fliser med anvendelse af en keramisk tile cutter. Placere flise på kutteren med skærende linje centreret under den knivbjælken. Skub baren ned på flisen og på tværs af flise kroppen, scoring en linje i flise ansigt. Lavere knivbjælken fastgøre flisen i halve på linjen scorede derefter bruge cut flise som du ville enhver anden.

•Tillad placerede flisen til at sidde natten over for at give mørtlen en lille mængde af helbredelse tid før fugning.

•Tag flise afstandsstykker.

•Grout flise som spreder injektionsmørtel til de flise fuger med kanten af en injektionsmørtel float. Når du har udfyldt leddene med injektionsmørtel, fjerne alle spor af injektionsmørtel fra flise ansigter med en fugtig svamp. Vente syv ekstra hærdning dage for mørtel og injektionsmørtel før du bruger ordet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com