Sådan installeres keramiske fliser uden fuger

February 14

Ingen boligejer kan lide fugerne. Injektionsmørtel kan blive nusset ser hurtigt, at gøre en flise installation ser gamle. Fugerne, er dog vigtigt for et par grunde: de hjælpe med at holde dine fliser i lige linjer og forhindre skader fra fliserne gnide mod hinanden. Hvis din flise projekt er i et tørt område, kan du installere en bestemt slags keramiske fliser uden fuger.

Bruge klinker fliser, som er lavet af komprimeret ler støv, hvis du ønsker at installere fliser uden fuger. Klinker fliser er straight og pladsen og kan installeres butted op mod hinanden uden en joint.

Instruktioner

•Lay ud af fliser i det område, du ønsker at installere dem, eller i et område af samme størrelse på et arbejdsbord, hvis fliser en væg. Den første flise bør lægges på midten af væggen længst fra døren hvis du flisebelægning et gulv eller i nederst i midten af væggen er flisebelagt. De næste fliser vil blive lagt ud jævnt til hver side for en afbalanceret installation.

•Butt fliser lige op mod hinanden, således at de rører. Skære fliser til at passe kanterne af installationen på en flise så og returnere dem til installationen med den afskårne side vender for at sikre, at kun glatte sider røre hinanden.

•Installer fliser i samme mønster bestemmes under dry-fit ved at sprede en lille mængde af thinset mørtel over området skal installeres med en murske. Kam murske med hakket kanten af murske at producere højderygge ensartet i højden og tryk hver flise fast i mørtel. Tillad mørtel til tørre i 24 timer.

Tips & advarsler

  • Installer ikke fliser uden fuger i et område, der er udsat for fugt eller wetness, såsom et badeværelse. Injektionsmørtel leddene hjælp holde underlaget tørre ved forsegling det. Uden dem, kan du tillade vand at sive mellem fliserne.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com