Sådan installeres knæk-Isolation membran flisegulve

March 1

Du installerer et knæk-isolation membran mellem din undergulvet og et gulv-fliser installation giver et ekstra lag af beskyttelse til din fliser fra gulv bevægelse. Flise installationen selv typisk beskæftiger sig med små forskydninger i bevægelse, nedbøjning de injicerede fuger mellem fliser til at udvide eller kontrakt lidt med hver ny Skift. Med en knæk membran installeret, dog selv ekstreme gulvet bevægelser på grund af skiftende jorden vil have ringe effekt på fliser, reducere chancerne for hivning på grund af flise kompression eller revner, skal undergulvet, selv knæk under.

Instruktioner

•Anvend en kost til at fjerne snavs eller snavs fra gulvet.

•Kontrollér gulvet for tegn på konkrete fangere eller maling. Sealer kan identificeres som en lille skinne på de konkrete overflade, som du kan skrabe væk lidt med en fingernegl. Fjerne maling eller sealer fundet af pensel et lag af maling-/ lakfjerner på gulvet og venter på cirka 15 minutter til at trænge ind. Skrabe ned remover med en etage skraber, og skyl eventuelle rester med rent vand og en moppe gulv.

•Spread flydende latex over gulvet med en maling rulle, skifte til en pensel til at nå svære at nå områder.

•Tryk på et lag forstærkende stof i latex, ved hjælp af latex overfladen til at holde stoffet. Overlapper stof i sømmene af 2 inches, og skære materiale langs kanten af gulvet, bruge en hobbykniv. Placer sømme over enhver ekspansionsled i konkrete undergulve når stødt. Ikke overlap disse ekspansion fælles sømme, som dette vil ende sender fælles bevægelse gennem membranen og ind i de installerede fliser, muligvis forårsager brud.

•Dæk stof med et andet lag af latex, du trykker ned på stof med rulle eller pensel at skubbe latex gennem membranen og i laget nedenunder, til at hjælpe med at sikre stof til gulvet.

•Tillad isolation-membran installation tørre helt i 12 timer før om din gulvfliser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com