Sådan installeres knivspids plisseret gardiner med Pin kroge

January 15

Sådan installeres knivspids plisseret gardiner med Pin kroge

Knivspids læg gardiner har ingen tarme eller hængende hardware syet ind i dem under opførelsen. De er hængt med PIN-kode kroge. PIN kroge har en åben krog på den ene side og en pinkode på den anden. Benene er indsat bag hvert læg, så er derefter hængt på en flad stang eller gennem huller i skyderne på en traverse stang. Benene kan let fjernes før rengøres gardiner, som forhindrer rust pletter.

Instruktioner

•Sæt pin siden af pin krog direkte bag hvert læg. Køre pin gennem syninger, der holder læg sammen. Hvis syning er skjult, skal du køre pin gennem folden af en af center i læg. Top af hook del af krogen, pin bør være 2 inches under toppen af drapere. Krogene skal være placeret lavere, hvis din traverse rod er bred. Benene skal ikke vise i højre side af gardinet.

•Sæt to ekstra pin kroge 1/4-inch fra hver kant af gardiner. Toppen af disse kroge bør selv med andre kroge.

Hæng kroge over et fladt 1-tommer-dækkende gardinstang eller gennem huller i slides af en traverse stang. Hvis der er flere dias end der er kroge, Placer de tomme dias mellem dias med kroge. Jævnt plads dem.

•Træk sider af drapere til siden af vinduet, og arrangere dem, så de jævnt hænge.

Tips & advarsler

  • Oprettelse af dias til en runde gardinstang ved at klemme metalringe i hægter af forhængsringe med hægter. Du skal måske sænke placeringen af pin kroge i drapere, hvis der er en kløft mellem gardinet og stang.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com