Sådan installeres Kohler badekar

July 11

Sådan installeres Kohler badekar

I 1883 indgik Kohler company VVS branchen. Selskabets første emaljeret badekar blev oprindeligt solgt som en hest trug og hog scalder, med en sekundær anvendelse til badning. Derfra, VVS divisionen af Kohler er vokset, og det er godt respekteret for kvaliteten af sine produkter. De fleste af sine VVS linje er tilgængelig på hjem forbedring butikker, og lige fra virksomheden. Installation af Kohler badekar vil tage mindre end en dag når afsluttet af en handy boligejer.

Instruktioner

•Kontrollér undergulvet, at karret hviler på. Dette gulv må være stærk nok til at holde karret, når det er tørt, fuld af vand og har en person i den. Uslebne-in installationen manual inkluderet med dit badekar har retningslinjer for undergulvet. Bruge plan for at sikre undergulvet er niveau.

•Kontrollér vandet linjer at levering vand til karbad. Hvis disse linjer er tæret eller utæt, nu er det tid til at erstatte dem, mens du har nem adgang.

•Sæt karret afløb til ydersiden af karret. Spænd rør nødder med dine hænder. Det er bedre ikke at bruge en rørtang på disse fittings, som over stramning kan forårsage rør til at bryde.

•Lay en tyk mængden af byggeri lim på fødderne af karret. Indstille karret og afløb samling i området balje foring op Badekar afløb med afløb i undergulvet. Bruge plan for at sikre, at karret er niveau. Tilsluttes afløbsrør Badekar afløb.

•Brug boret og de medfølgende skruer til at fastgøre karret til væggen studs. Bore skruer gennem flange på karret og ind i væggen studs. Flange er en læbe, der rejser sig fra yderkanten af karret og hviler mod studs.

•Installer ønskede væg behandling. Hvis du lægger i en flise surround, skal du bruge en cement backer bestyrelse, der modstår både vand og mug. Du har også mulighed for at sætte i en balje surround. Følg fabrikantens retningslinier for hvad væggen behandling du vælger. Når væggene er installeret, kan du sætte vandhanen på plads.

Tips & advarsler

  • Brug altid en vand og mug resistent wallboard i et badeværelse. Revner i flise injektionsmørtel kan lade vandet komme til gipsvæg. Drywall absorberer fugt som en svamp og mug feeds på både vandet og papiret opbakning på gipsvæg.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com