Sådan installeres kommercielle elektrisk forsænket belysning

January 18

Kommercielle Electric er en navnebeskyttet mærke af Home Depot. Kommercielle elektriske fremstiller flere forskellige stilarter af belysning, herunder forsænket lys maskinhusene. Installation af kommercielle elektriske kræver forsænket belysning i dit hjem en lille mængde af grundlæggende elektriske viden. Forsænket belysning bruges til opgave belysning, væg vask og accent belysning. Bestemme dine belysning behov før installation af kommercielle elektriske forsænket belysning i dit loft. Korrekt placering af en forsænket lys bolig vil bestemme lyseffekt.

Instruktioner

•Drej off det elektriske lys kredsløb ved at slå breaker inde den vigtigste elektriske panel.

•Test de elektriske ledninger til at kontrollere strømmen er afbrudt. På samledåsen loft bruge en gren til to elektriske tester og røre en gren til den sorte ledning og den anden til enhver metal på samledåsen loft. Hvis der er ingen magt, rejser gennem kredsløbet, lyser testeren ikke op.

•Fjern de skruer, der holder den eksisterende loft samledåsen til loftet bjælker. Hvis boksen er naglet til en tværbjælke, placere et stykke træ inde samledåsen og ramte træet med en hammer til at banke det ud tværbjælke.

•Træk den elektriske ledning fra den oprindelige samledåsen og træk det gennem åbningen i loftet. Centrere skabelonen leveres med de kommercielle elektriske forsænket remodel boliger over det eksisterende hul i loftet og spor rundt om den. Skær langs sporingslinjen ved hjælp af en gipsvæg sav, pas på ikke for at beskadige den elektriske ledning.

•Tag dækning fra samledåsen knyttet til den kommercielle elektriske forsænket lys bolig. Tryk på fanen med tommelfingeren, der holder dækslet på samledåsen og løft dækslet.

•Træk den elektriske ledning til samledåsen gennem en knockout bag på boksen. Tilslut den sorte ledning fra forsænket boliger junction boks til den sorte ledning fra loftet ved hjælp af en orange ledning stik. Slut den hvide ledning fra samleboks med den hvide ledning fra loftet ved at dreje en orange ledning stik på dem. Tilslut den nøgne kobbertråd fra loftet til den grønne ledning fra samledåsen ved hjælp af en orange ledning stik.

•Sæt dækslet tilbage på samledåsen forsænket boliger. Skubbe den kommercielle elektriske remodel boliger i loft indtil læben af forsænket boliger er mod loftet.

•Clamp den kommercielle elektriske remodel boliger til loftet. Find de fire sorte klip inde i huset. Placer en kærv skruetrækker ind i åbningen på den sorte klippe og skubbe op og ud indtil klippet klikker på plads, fastspænding den kommercielle elektriske forsænket boliger til loftet.

•Drej på lys kredsløbet ved at dreje på breaker inde den vigtigste elektriske panel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com