Sådan installeres konkrete skridt

November 23

Sådan installeres konkrete skridt

Nemlig folk hvem ønsker et mere solidt og holdbart sæt af trin end dem, bygget af træ, er konkrete skridt en god mulighed. Arbejde med at installere et sæt dig selv indebærer nogle fysisk arbejde, der kræver styrke men ikke raffinerede færdighed. Følg trinene nedenfor for at gøre din egen sæt af konkrete skridt.

Instruktioner

•Excavate hele området for trin ned til en dybde af 6 inches. Bruge en sikret for at komprimere jorden fast. Tilføj 4 inches af grus til området, glat til niveau og tamp igen til kompakt.

•Measure og skære 1/2-tommer krydsfiner efter dimensioner af dine skridt til de konkrete former. Skære stakes fra 2 x 4 tømmer og drive dem ind i jorden i stand til at støtte krydsfineren og tegner sig for 1/2-inch tykkelse af formen krydsfiner.

•Plumb krydsfiner danne med et niveau, således at alle siderne står helt lodret. Brace formularer yderligere, ved at køre 2 x 4 stakes kort afstand og i overensstemmelse med dem, ved siden af formen. Negle 2 x 4 tømmer stykker i en vinkel mellem dem, som vist i fotoet. Spray alle dele af den form, der vil komme i kontakt med beton generøst med madlavning spray. Dette vil tillade easy release former fra den hærdede beton.

•Anvend en konkret lommeregner (Se ressourcer) til at beregne den mængde, der er nødvendige for din trin. Bland nok beton for hele projektet på én gang.

•Fyld formularer med beton, tilføje nogle rester, såsom sten, mursten eller brudt konkrete stykker, til at tilføje fyld. Du kan også tilføje et lag af beton-styrke mesh, hvis det ønskes. Arbejde et stykke 2 x 4 tømmer og ud af blandingen for at udligne det i former korrekt. Tilføje nok overskydende beton til formularerne, der giver mulighed for screeding.

•Få en 2 x 4 lang nok span området trin og hvile på de modsatte ender af formen. Afretningslag beton ved at arbejde på 2 x 4 frem og tilbage på glat beton på et niveau svarende til toppen af formen. Tilføj eventuelle konkrete behov i lave steder og Gentag. Tillad det vand, der er steget til overfladen til at fordampe.

•Finish og glat overfladen af beton med en murske, og runde kanter med en kant murske. Dæmpe betonen ofte over de næste fem til syv dage for korrekt hærdning. Fjern former. Dine skridt er installeret.

Tips & advarsler

  • Design dine skridt med konsekvent riser højder og slidbane dybder af 7 til 8 tommer og 10-12 inches, henholdsvis. Lad disse dimensioner, bestemme samlede køre længden af dine skridt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com