Sådan installeres kulturperler sten på en indervæg

January 31

Sådan installeres kulturperler sten på en indervæg

En af mange typer af look-alike produkter sælges på markedet, kulturperler sten er en menneskeskabt materiale fremstillet til at ligne natursten. Et let materiale med forbedret holdbarhed kombineret med en pris, der er generelt mindre end faktiske sten, kulturperler sten kan bruges til såvel udvendigt som indvendigt anlæg. I modsætning til naturlige sten, som kræver specialiserede metoder, værktøjer og erfaring til at installere, kan enhver gør-det-selv med de rette værktøjer og ressourcer installere kulturperler sten og forbedre alle indvendige væg i deres hjem.

Instruktioner

•Forbered din installation område før du installerer den kulturperler stone. Måle området væggen og skæres din wire mesh til at passe. Trådnet behøver ikke at overlappe hinanden, og hvis du har brug for til at spænde en mur med mere end ét stykke, stykkerne kan numse op mod hinanden. Skær trådnet med tin snips. Installere trådnet af hæfte det på væggen med den korte pistol, hæftning hver 4 til 6 inches.

•Dæk hele wire mesh overflade i et lag af mastiks inden du installerer din kulturperler stone. Brug den flade murske for at sprede mastic på væggens overflade. Anvend pres, som du anvende mastiks, sikre at mastiks dækker alle hulrum mellem og bag den trådnet og obligationer tilstrækkeligt med substrat overfladen under trådnet. Tillad denne "skimme frakke" tørre mindst 24 timer før du installerer din kulturperler stone.

•Installer din kulturperler sten ved at starte i bunden og arbejde dig. Kulturperler sten er varierede i størrelse, så du kan placere stykker tilfældigt afhængigt af dine personlige præferencer. Gælde på bagsiden af hvert stykke mastiks med din murer murske, og tryk på stykket af kulturperler sten på væggens overflade. Gentag processen for hvert stykke af kulturperler sten, mens du arbejder dig vej op ad væggen.

•Juster mængden af mastiks pr. stykke efter behov. Målet er at have nok mastiks, at der er lidt ekstra at oser ud fra bag hvert stykke når du lægge pres, men ikke nok til at klemme ud af leddene mellem hvert stykke af stenen.

•Klippe nogen af de nødvendige stykker på flisen våd så. Måle størrelsen af hver skåret med et målebånd og markere den med en blyant før du tager det til saven. Fjern fugten fra bagsiden af hvert stykke med en gammel håndklæde før anvende mastiks og installere det på væggen.

Tips & advarsler

  • Altid bære arbejdshandsker når du skærer wire mesh, og Brug sikkerhedsbriller, når de opererer en flise sav.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com