Sådan installeres kulturperler sten på en væg til et fritstående brændeovn

July 21

Fritstående woodstoves kan installeres på en række områder, lige fra din front værelse til stuen til verandaen eller selv i et soveværelse. Al de savn er en base, der kan bære vægten af komfuret og nogle slags beskyttende barriere på gulvet, som fliser eller skifer, at beskytte området mod utilsigtet brandfare. Du kan installere kulturperler sten på væggene omkring brændeovn til at give området en rustik, kahyt føler, og installationsmetoderne er nøjagtig de samme som de er for enhver kulturperler sten projekt.

Instruktioner

•Measure længde af den nederste del af mur omkring hele sektionen du vil lægge sten på. Overføre denne måling til din papirrulle, filt og skære et stykke med en hobbykniv. Sætte det op mod væggen og Hæft det på plads med hammer tacker. Gentag processen med en anden række, men sikre, at den øverste række hænger over den nederste række af mindst et par inches. Gør dette for hver række, indtil du dække området hele installationen.

•Lay ud af dine plader af trådnet i et område, hvor du kan arbejde på dem. Brug samme bredde måling fra din følte papir og skære trådnet med et par af tin snips. Placer den nederste række mod væggen og fold det ind i hjørnet. Hæft det på toppen af filt papiret. Gentag processen for hver række og Arbejd din vej op, at sikre, at de metal kopper på trådnet er vinklet opad, så de fange og holde mørtel mix for stenene.

•Mix op nogle mudder i trillebør med en skovl og vand. Brug et målebæger til at tilføje tilstrækkeligt vand som anvist af fabrikanten. Forskellige producenter har forskellige krav til hvor meget vand de vil have dig til at tilføje til deres mørtel baseret på størrelsen af posen. Rør alt med en skovl, indtil blandingen er blandet ind i en cremet konkrete mudder.

•Spread et lag af mudder på toppen af wire mesh med din metal flad murske, men kun dække den nederste del af væggen groft to eller tre fødder op. Tryk på mudderet fast ind i masken så det arbejder sig vej rundt og obligationer til alle den trådnet huller og kopper. Glat overfladen med en murske, således at det dækker lige netop trådnet.

•Coat på bagsiden af hvert enkelt stykke af kulturperler sten med beton. Bruge mason murske til at anvende mindst en tomme af mudder på hvert stykke. Tryk dem ind mørtel og mesh på væggen. Starte fra bunden og arbejde dig op. Stable stykker oven på hinanden, så du kan have en stablet sten look, der ikke behøver at være injicerede. Dække dit fladskærms-troweled område, så glat mere mudder på trådnet og Gentag mudder-indstilling processen for stenene, indtil du er færdig.

Tips & advarsler

  • Foretage eventuelle nødvendige nedskæringer med en vinkelsliber, af med sten klinge.
  • Bære sikkerhed gear, når arbejder på hjem projekter og bruger power tools.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com