Sådan installeres kulturperler sten på et hus

August 20

Huse er bygget af klipper og stenplader i tusinder af år, men i den moderne æra, et væld af look-alike-produkter er tilgængelige, såsom kulturperler stone. En menneskeskabt materiale, der ser ud præcis som natursten, kulturperler sten er let og installerer meget let i forhold til faktiske stone. Alt du behøver er et par grundlæggende hånd værktøjer, og du kan ændre ydre af huset ved at tilføje et lag af kulturperler stone.

Instruktioner

•Dæk hele installationen overfladen med et lag af filt papir til at skabe en fugt barriere for kulturperler stenen. Klippe det til at passe med en hobbykniv. Bruge en hammer tacker til hæftning følte papiret på plads. Brug tin snips til at skære plader af trådnet ned til sokkeholderne, overlappende dem af et par inches over installation overflade. Tack dem på plads.

•Start i bunden af muren, og arbejde din vej til toppen. Blande mørtel i en spand efter fabrikantens anvisninger med en boremaskine og tæppebanker. Bruge en margen murske til at anvende mindst 1/2 tommer af mørtel på toppen af masken. Du kan bruge mere, som kræves til at bygge ud tyndere sten. Spredes et lag af mørtel på bagsiden af de kulturperler sten stykker, ligesom smør på brødet, og tryk dem i mørtlen på væggen. Tillad installation 24 timer til at angive før du injektionsmørtel.

•Mix mere mørtel i en spand. Bruge en murske af margin til at fylde en injektionsmørtel taske med mørtel. Indsæt spidsen i leddene, og klem posen for at dispensere mørtel i fugerne. Fyld dem så fuldt som du ønsker, og arbejde jeres måde fra bunden til toppen. Tillad injektionsmørtel til tørre i mindst 30 minutter.

•Opret en mere ensartet leddene ved hjælp af et jointer. Forstå jointer i hånden, og tryk på den afrundet spids ind en injektionsmørtel fælles så kanterne af værktøjet hvile på toppen af stykker på begge sider af leddet. Træk værktøjet langs leddene at glatte injektionsmørtel til et ensartet lag og fjerne overskydende.

Tips & advarsler

  • Du kan købe eller leje værktøjer og forsyninger på din lokale hjem forbedring butik. Eventuelle nødvendige nedskæringer kan laves med en vinkelsliber og hårdmetal eller diamond kniven.
  • Bære sikkerhedsbriller, når arbejdet med elværktøj.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com