Sådan installeres kulturperler sten på interiør Arches

May 18

Sådan installeres kulturperler sten på interiør Arches

Kulturperler Stone er en type af sten finér, som er en falsk rock struktur knyttet til indvendige eller udvendige vægge ved hjælp af mørtel. Dette dekorative materiale er ideel til montering omkring buegange, fordi det giver en interessant gammel verden kig selv om den stadig figurerer rent, som om stenene var skrubbes før deres installation. Teknikken med afstand mellem stenene korrekt tager mere kunstneriske arbejde end det gennemsnitlige hjem forbedringsprojektet, men med lidt øvelse kan nogen tilføje kulturperler sten til enhver væg.

Instruktioner

•Anvend en stud finder, hvis det er nødvendigt at bestemme placeringen af de knopper omkring døren. Mark træ i det område, hvor der installeres finér så klart som muligt at give bedst mulig viden om træ systemet i væggen. Brug sandpapir til at slibe alle overflader, der skal dækkes med sten finér.

•Klippe ud sektioner af tremme og strække dem tæt mod væggen. Bore dem på plads ved hjælp af 3-tommer træ skruer og plastik skiver. Plads 3-tommer skruer hver 12 inches langs studs og dørtærsklen. Mindske afstanden til 6 inches langs de udvendige kanter af tremme. Holde strække tremme stramt og overlappe det med 4 inches mindst når stykker rører.

•Spread ud af mørtel på området lathed. Tillad alle mørtel at arbejde sig under Pudsprofiler og anvende det indtil det former et lag 1/4-inch tyk. Ridse op mørtel som det begynder at tørre, brug en rake. Lad mørtel tørre i to dage.

•Begin anvender finer sten til arch, begyndende med capstone øverst og arbejde din vej ned. Slap 1/4 tomme af mørtel på den bageste overflade af hver finer, og tryk det mod mørtel i 30 sekunder. Anvende de største sten først og bruge de små senere til at udfylde hullerne, skære sten efter behov ved hjælp af en sav. Afslutningsvis skære tynde sten i halve, og at sikre dem på gulvet i nærheden af archway med deres cut overflader mod gulvet, men kun den bageste overflade mortared anvendelsen af de sidste afsnit af finér. Vælg sten, der er tynde, så de ikke udgør en udkobling fare.

•Tag overskydende mørtel og lad tørre i 24 timer. Anvende injektionsmørtel mellem stenene, hvis det er det look, du ønsker for din buegang. Brug mindst en lille mængde af fuger mellem stenene for at gøre dem mere sikre og tilsluttet.

Tips & advarsler

  • Tillad ikke tremme sømme på hjørnet af buegang.
  • Ikke klatre på buegang sten som de kunne falde let.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com