Sådan installeres Lafarge blok

January 23

Sådan installeres Lafarge blok

Lafarge blokke, også kendt som CMUs og betonsten, er lavet af cement. Disse blokke er enten 8 eller 12 inches lang og 16 inches lang, almindeligvis anvendes i vægkonstruktion, giver høj styrke for kommercielle og private bygninger, samt bevare og privatliv vægge. Du kan købe Lafarge blokke på de fleste isenkræmmere og installere dem i en til to dage, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet. Denne populære byggemateriale er derfor populær blandt gør-det-selv.

Instruktioner

Mørtel

•Mix 8 skovle sand og 1/2 pose af typen N mørtel i en trillebør. Kombinere indholdet med en hakke. Stående bagerst i trillebør, skub og træk-blandingen, indtil det er helt blandet.

•Tilføj 3 gallons af vand til den tørre mix. Kombinere blandingen med en hakke. Blande mørtel, indtil du har en Pandekage dej konsistens. Hak blandingen med hoe fjerne klumper.

•Tilføj mere vand--1/4 gallon ad gangen – hvis din blanding er for tør, og tilføje mere sand og mørtel--en skovl hver--Hvis blandingen er for vådt.

Blok

•Sæt to linjer af mørtel på sidefoden 8 inches fra hinanden, den samme bredde som et 8-tommer Lafarge blokere. Øse op mørtel fra trillebør eller mørtel board med en mason murske, og Placer morter i en lige linje. Begyndelsen mørtel senge skal være mindst 2 inches lang og 2 inches høj. Sprede nok mørtel for at indstille fire blokke på et tidspunkt.

•Indstil Lafarge blok forsigtigt oven på mørtel seng. Placer en 4-fods niveau på blokken på tværs og langs blokken. Tryk på blokken for at niveau, fra venstre mod højre og front til tilbage. Lægge den næste klods på samme måde. Dog niveau de næste blok til den foregående. Placer niveau langs siden af blokke, og tryk dem lige, ved hjælp af niveauet som en lige kant.

•Spread mørtel på toppen af den foregående række blokke, sprede den langs kanten af blokke. Vakler den næste række af blokke, så slutningen af de foregående blokke lander midt i næste. Fortsætte æglæggende blokke på denne måde. Dog plumb blokke med niveauet som du får højde, så godt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com