Sådan installeres laminat gulve i en RV

October 26

Sådan installeres laminat gulve i en RV

Autocampere er designet til at bringe så mange af bekvemmeligheder i hjemmet til vejen, som let kan transporteres i et motordrevet køretøj eller trailer. Gulve er en vigtig del af dette. De konstant skiftende karakter af RV rammer og sub gulve kan være hård på traditionelle lim og søm-down gulvbelægning. Laminat gulve, med deres flydende installationsprocedurer, er en løsning. Et flydende gulv kræver ingen lim eller skruer og kan flytte med den køretøj i konstant bevægelse. Laminat valg spænder fra træ korn til simulerede keramiske fliser.

Instruktioner

•Pry base sko eller kvartal runde fra bunden af de base bestyrelsen med en lille, flad pry bar, bevare ansigt af støbning b y ved hjælp af tænger til at fjerne neglene fra bagsiden.

•Fjern alle tæppe eller Limes ned gulve og feje og moppe sub gulv. Sætte ned et lag dampspærre og underlag. Installation vil være enten en plastfolie af dampspærre efterfulgt med et lag af skum underlag eller en kombineret plast og skum underlag. Følg producentens anbefalinger for installation. I generelle udrulning materiale til at dække gulvet, butting stykker op til hinanden, at skære stykker til længde med en hobbykniv.

•Lay laminat starter langs den længste væg. De fleste laminater kræver plads fra væggen; Kontroller instruktionerne på boksen for detaljerne. Vedhæfte boards ende til og lå i første række ved hjælp af så mange fulde stykker som muligt. Måle pladsen til det sidste stykke og skære en planke til at passe, forlader passende mellemrum mod væggen.

•Start din næste række med cutoff fra først til at forskyde ende leddene af plankerne mellem rækkerne. Tillægger først anden række følge installationsvejledningen for detaljerne. De fleste gulve låses sammen og kræver et tryk fra en gummihammer til at passe stramt, eller de har en selvklæbende strimler, der overlapper og skal trykkes ned for god vedhæftning. Læg alle stykkerne og klippe det sidste stykke til at passe med hensyn til den første række.

•Fortsæt æglæggende fuld bredde rækker så vidt muligt. Måle afstanden fra den sidste fulde række til væggen og skæres stykker til bredde bruger en tabel saw eller hjælpeprogram kniv afhængigt af produktet.

•Kontrollér en skabelon for enhver ulige-formet eller mellemstore stykker eller andre arbejde-arounds som kabinetter. Skære pap for at passe den ulige plads, derefter markere omridset af pap på en etage planke og skære gulvet planken ud med en stiksav eller andre skærende værktøj, afhængigt af gulvbelægningen.

•Udskift den base sko eller kvartal runde molding for at dække hul på kanten af gulvet. Søm det på plads med en hammer og en finish negle hver 12 til 18 inches. Fylde neglen huller med den relevante farve træ fyldstof eller malerens caulk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com