Sådan installeres laminat gulve Over krydsfiner

February 13

Krydsfiner har flere fordele sammenlignet med andre overflader som et undergulv for laminatgulve. Installation af et laminatgulv kræver en flad, plan overflade, hvor krydsfiner tendens til at give. Hvis det ikke allerede niveau, en krydsfiner overflade kan nemt gøres så. Når krydsfineren er blevet ordentligt forberedt, er installation af laminatgulve typisk en hurtig procedure, med de fremstillede laminatgulve, låse gnidningsløst på plads uden søm eller lim.

Instruktioner

•Rengør krydsfiner helt. Fjern alle hæfteklammer og pund løs negle fast på plads.

•Sørg for at gulvet er niveau. Træk et niveau bar over gulvet, mærkning enhver høje eller lave punkter i træ. For at arbejde som en plan overflade, bør træets overflade afviger mindre end 3/16 tommer for hver 10 fod. Hvis overflade ikke er plan, derefter bruge et gulv slibemaskine med 30-sandkorn sandpapir til sand nogen høje niveauer ned til den omgivende overflade, fylde små dips med træ kit anvendes med en spartel og fylde store dips med en selvstændig nivellering sammensatte spredes med en murske. Tillad overfladen tørre ifølge producentens anvisninger. Fjerne støv efterladt af udjævningsprocessen.

•Tag væggen base, Snedkerhåndværk og trim. Underbyde dør jambs for at gøre plads til de nye gulve hvis gulvet er at køre under jamb mellem værelser. At underbyde jamb, placere en skrot stykke af gulvbelægning på et stykke skum underlag og placere gulve mod jamb. Skære højden af gulvbelægning og skum bestyrelsen fra jamb ved hjælp af en sabel sav.

•Dæk krydsfiner med røde colophonium papir, hæfte det på plads. Læg et lag af skum underlag på toppen af colophonium papir at hjælpe blødgøre laminatgulvet og reducere støj, når du går på overfladen af laminatet.

•Lay en række af gulve mod din start væg. Placer en 1/4-inch række afstandsstykker mellem gulvet og væggene til at skabe en ekspansion fælles giver mulighed for bestyrelsen bevægelse. Placer bestyrelser med små tungen mod væggene. Enderne af rækkerne, der skal opretholde ekspansion plads så godt.

•Installer den næste række bestyrelser, forskudt fra den første række. Klik på rækken ny på plads ved at installere boards i en vinkel til den første række, at trykke på den lille tungen ind i rillen for den første række og derefter trykke på bestyrelsen frem og ned mod den første række bestyrelser til at låse den nye bestyrelse på plads. Fortsætte markedsføring boards, indtil du når den sidste række.

•Klippe den sidste række på langs til at passe på plads, bevare den 1/4-inch ekspansion fælles.

•Sæt et overgangsstykke døråbninger hvis slutter gulvets overflade, eller mellem den laminatgulve og en anden gulvbelægning overflade.

•Tag spacere og erstat Snedkerhåndværk, trim eller sokler til at fuldføre installationen og dække ekspansionsled.

Tips & advarsler

  • Cut laminat gulve med den dekorative side ned når du bruger en rundsav, og dekorative side op ved hjælp af en hånd så, hvornår.
  • Ikke fastgøre mellemstykker direkte til laminatgulve, da det vil forhindre Gulvbelægning fra bevæger sig frit, forårsager skade.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com