Sådan installeres laminat trægulv med en gulvbelægning hæftemaskine

August 7

Træ laminat gulve er normalt installeret på samme måde som regelmæssige hårdttræ gulvbelægning, med tunge og groove forbindelser på de sider, der holder det hele sammen. En pneumatisk gulvbelægning hæftemaskine er afgørende for projektets skydning lange gulv hæfteklammer gennem siderne af bestyrelserne, så du ikke behøver hæfteklammer eller søm viser. Start- og slutpunkt kurser behøver at være face-naglet, som de er for tæt på væggen for korrekt drift af gulvbelægning hæftemaskine.

Instruktioner

•Drej ud gulvbelægning papir langs din start væg, skære det for enden med en barberkniv kniv. Hæft det ned med en standard hæftemaskine. Udrulle ekstra kurser af papir, lidt overlappende, indtil du har dækket hele gulvet.

•Indstil dit første gulvbrædderne sammen med start væg, låse dem sammen i enderne og Placer dem med den rillede side mod væggen. Sæt 1/2-inch shims mellem brædderne og væggen for at skabe et hul der, der vil give ordet til at udvide. Gulvet trim vil dække hullet, efter gulvet er installeret.

•Anvend en standard sømpistol at sikre det første kursus, sætte par af negle gennem ansigt hver fod. Cut den sidste bord som nødvendigt, så ved hjælp af en miter.

•Installer tre flere rækker af gulve ved hjælp af sømpistol. Låse dem sammen på tunge og groove fræsning på siderne.

•Skabe i din pneumatisk gulvet hæftemaskine når der er nok gulvet lagt for hæftemaskine at sidde på toppen af det. Indstille hæftemaskine, så den front dyse kroge over kanten af den nye kurs af bestyrelser. Tryk på skrå brædderne stramt sammen og skyde i staples hver fod eller så langs kanten af brættet (ikke i ansigtet), så hæfteklammer går i på en nedadgående vinkel starter lige over tungen.

•Work din måde på tværs af lokalet i kurser, installere dem med en hæftemaskine og sikre enderne ikke line op fra kursus til kursus. Skære slutningen stykker efter behov på din gering så.

•Lay de sidste to eller tre kurser som du gjorde de første par, sømning fra toppen med din nailgun. Du vil arbejde for tæt til væggen for at bruge ordet hæftemaskine. Cut den sidste brik væk på et bord så for at efterlade et 1/2-inch hul mod væggen.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller, når skære træ laminat plader.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com