Sådan installeres Ledgestone pejs

January 27

Sådan installeres Ledgestone pejs

Installation af Ledgestone pejs er en fantastisk måde til fuldstændigt at transformere et rum i dit hus, tilføjer en følelse af stabilitet og reliance så robust som rock, selv. Forskel i udseendet af pejsen vil være straks slående, og værd at den lidt besværlig installation. Tilføjelse af flade Ledgestone til din pejs er en glimrende måde at afgøre, om det er et materiale ønsker du at bruge på ydersiden af dit hjem eller i et større projekt. Denne opgave kræver en murske, Pudsprofiler og grundlæggende snedkeri værktøjer.

Instruktioner

•Sand hver en del af den overflade, hvor Ledgestone skal installeres. Brug en stud finder for at bestemme hver stud og ramme bestyrelsen placeret bag den mur omkring pejsen. Mark knopperne tydeligt på begge sider af stutteriet med en fed markør. Bore huller hver 12 inches i hver stud og hver 6 inches langs kanterne af det afsnit, der vil have Ledgestone knyttet til den.

•Sno tremme metalnet omkring området hele pejs. Overlap hver sektion af tremme af mindst 6 inches. Bore 3-tommer træ skruer gennem store plastik disk skiver og i hvert hul, vedhæfter tremme tæt til væggen.

•Dæk afsnittet hele tremme med 1/4 tommer af mørtel ved hjælp af en murske. Tillad mørtel til tørre i tre timer. Bunden op overfladen med en metal rake, indtil hele overfladen er godt dækket med ridser. Lad mørtel tørre i 48 timer.

•Applicer 1/4 tomme af mørtel på bagsiden af Ledgestones en ad gangen. Tryk dem ind i væggen og holde dem på plads i 30 sekunder, før du slipper dem. Sted sten hele væggen, begynder øverst og fylde dem i alle ved pejsen. Sørg for at bruge brandsikre sten omkring området pejs. Fjern overskydende mørtel.

• Lad mørtel tørre i tre timer. Anvende fuger mellem stenene til den ønskede dybde for ret generelle udseende. Lad injektionsmørtel tørre i mindst 48 timer før du starter en brand i pejsen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com