Sådan installeres ledninger på Ambria nuancer

February 5

Sådan installeres ledninger på Ambria nuancer

Et vindue skygge kan have en stor indvirkning på fornemmelsen af rummet. At vælge en, der gør rummet føles varm, er åben og giver det stil ideelt. Mennesker stræber efter dette look kan installere Ambria Roman nuancer. Mens ikke kun varetagelse af disse ting, er de også billig, let at rengøre og kommer i forskellige farver afhængigt af rummet.

Ambria Roman nuancer bruger en pull ledningen til at fremdrive dem op og ned. Installation af denne ledning er nødvendig for at åbne og lukke skyggen. Det er ikke en vanskelig opgave, kan men kræve nogle fingerfærdighed og tæt opmærksomhed for detaljer.

Instruktioner

•Figure mængden af ledningen, der skal bruges i Ambria Roman skygge. Dette er, hvad er trukket for at lave skyggen går op og ned. Måle mængden af ledningen anvendes i én række lodrette løft ringe. Formere denne længde med antallet af lift ringene på den ene side af skyggen. Multiplicer dette nummer to for at tage højde for ledningen går tilbage ned til bunden af skyggen. Tilføj derefter længden på tværs af toppen af skygge at få en afsluttende nummer på hvor lang tid i ledningen skal være.

•Lay skygge ansigt-ned på et bord, gulv eller anden plan overflade. Tråd ledningen gennem ring i bunden af skyggen og binde det stramt. Derefter begynde snor ledningen gennem ringene langs de lodrette rækker mod toppen montering bord.

•Træk ledningen gennem øsken eller remskive på montering bord. Der er remskiver på hver side af brættet, så det bør være passeret gennem en direkte over ringene det var bare trukket gennem--den samme side af skyggen strengen vil hænge fra.

•Fortsæt ved at flytte streng langs montering bord mod den modsatte side. Undervejs vil der andre remskiver strengen bør passere. På anden siden, pass snoren gennem den endelige remskive.

•Gentag denne proces for de ekstra ledninger, der vil blive tilføjet til skyggen. Når alle snore har været trukket gennem ringe og Remskiver, binde dem sammen på den endelige remskive på montering bord. Den ekstra ledning kan hænge løst, eller det kan bundter eller flettet sammen.

•Monter en ledning spiken på væggen eller på noget i nærheden hvor strengene hænge. Dette er hvor strengene kan indpakket omkring eller bundet let så strengene ikke hænge lavt i åben stilling.

Tips & advarsler

  • Alternativt kan det være lettere at gentage den snor proces baglæns. Start i stedet med snor ledningen gennem remskiver ombord montering, så Flyt ned gennem ringene til at binde det på bunden lift ring.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com