Sådan installeres ledninger til Cove belysning

December 14

Sådan installeres ledninger til Cove belysning

Cove belysning føjer en stærk følelse af karakter og elegance til et værelse, der ikke kan matches til næsten enhver anden form for belysning. Cove belysning tilbyder meget varme og stærkt fokuseret mængden af lys i rummet, hvor det er installeret i. Generelt, processen med installation af ledningsføring er ikke alt for svært. Men hvis du installerer ledningsnet i eksisterende lofter, der er omfattet af drywall, så vil du har mange ekstra trin føjet til processen til at forberede loftet og forsegle det. Derfor bør du sørge for, at du ved hvad du får ind, før du starter det dig selv, eller overveje at hyre en professionel til at gøre dette job.

Instruktioner

•Vælg områder i loftet hvor du gerne vil installere cove belysning. Det er vigtigt at bemærke, hvor der loft strøer og som måde de kører. Du kan gøre dette meget nemt med brug af en stud finder. Afbryde strømmen til det rum, du planlægger at arbejde på din circuit breaker box og efterlade en note til alle beboere fortælle dem ikke at vende rummets circuit breaker igen, indtil du er færdig.

•Bend en bøjle i en 90 graders vinkel. Bore et lille hul i alle de loft områder, som du gerne vil installere cove belysning turneringsplaner. Indsæt den bøjet bøjle i hvert hul og svinge den rundt i en cirkulær bevægelse at se om der er hindringer, blokerer din ønskede installation områder.

•Saw huller i drywall under loftet bjælker og skåret små sektioner af strøer at tillade den nye ledninger til at køre fra den eksisterende loftlampe til disse nye destinationer. Så kun plads nok i strøer at køre ledninger igennem.

•Outline cove belysning fastholdelsesanordningen med en blyant på loftet så at du har en skabelon for at så. Så omkring disse skabelon tegninger så stramt som muligt. Skære for meget overskydende plads omkring din installation områder vil gøre installationen meget vanskeligt, hvis ikke umuligt.

•Når dine ledninger fra det eksisterende loft magt kilde i dit nye loft huller. Klemme 8 inches af ledninger på denne strømkilde samledåsen. Fratage en tomme af isolering fra hver ledning og forbinde dem ved at matche hver farve med sig selv (sort til sort, hvid til hvid og jord til jord). Sikker forbindelse med en wire møtrik og af indpakning elektrisk tape rundt denne forbindelse.

•Indgive ledninger du har sendt til den første belysning fastholdelsesanordningen inde Armaturet er samledåsen. Klemme og fratage ledningerne som før. Forbinde disse ledninger det samme som før matchende sort til sort, hvid til hvid og jord til jord. Sikre disse forbindelser med wire nødder og af indpakning elektrisk tape omkring disse forbindelser. Tilslut næste armaturet ledninger til disse forbindelser samt forud for at sikre disse forbindelser med wire nødder og elektriske bånd, hvis du vil installere mere end én armatur i loftet.

•Sæt ledninger i den nuværende samledåsen du arbejder på og bruge de klip på cove belysning fastholdelsesanordningen til at sikre hele armaturet enhed i sted i loftet hul du har lavet for det. Fortsæt denne proces på hver af de resterende cove belysning turneringsplaner, som du har lagt ud til at installere. Installere nogen af støbning forsynet med din cove belysning kits til at tilføje et færdigt look til dit projekt. Skru pærer i alle af de nyligt installeret inventar.

•Drej magten tilbage til det rum, hvor du har installeret lysarmaturer og tjekke dit arbejde.

•Measure områder i loftet hvor du har skåret ud drywall under loftet bjælker. Skær gips stykker, der passer til disse målinger. Ved hjælp af drywall skruer til at skrue det nye gipsvæg på plads.

•Applicer drywall mudder omkring kanterne af din nyligt skruet i drywall stykker med en spartel. Lad drywall mudder tørre i 24-48 timer og derefter glat den med en hånd sander.

•Prime og male de områder, som du lige har slebet. Lad maling og primer tørre ud helt i mindst 24 timer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com