Sådan installeres ledninger til loft Fans & lys

June 9

Sådan installeres ledninger til loft Fans & lys

Installere en ventilator i loftet med moderne loftsventilator og lys kits kan tage alt fra et par minutter til et par timer. Tiden afhænger af konstruktion du har i dit hjem. For eksempel, hvis du udskifter en gammel fan, er installationen simpel, fordi de nødvendige kabler og huller er allerede på plads. Uanset forhold er ledninger loftsventilator og lys til at arbejde ordentligt den letteste del af processen. I de fleste tilfælde vil du bruge loftsventilator og lys kit til at erstatte en eksisterende lys armatur.

Instruktioner

•Drej off elektricitet på de vigtigste panel. Sluk for strømmen til hele hjemmet til at sikre, at magt er faktisk.

•Fjern den gamle lys armatur. Mange lamper har en dækning, der kan fjernes med en fingerskrue eller en skruetrækker. Armaturet, selv kan derefter fjernes ved at skrue monteringsskruer. Afbryde lampen kabler fra strømkabler kommer fra loftet. Dette indebærer sædvanligvis vride wire møtrikkerne forbinder hver sæt kabler mod uret. Den gamle lampen afsat.

•Monter loftet fan komponenter. Følg fabrikantens instruktioner for at montere monteringsholderen eller bundplade, og krog. Hver model er lidt anderledes, men de fleste kræver, at du Fastgør monteringsbeslaget loft nærlys nærmeste placeringen af den gamle lampen med de medfølgende monteringsskruer.

Hæng den motor samling uden vinger knyttet fra loftet bøjle.

•Strip 1 tomme af isolering fra fan kabler med wire strippere.

•Splice ventilatoren kabler til elkabler i loftet samledåsen. Alle fan og lys kits har 3 kabler og en jordledning. De sort / hvide kabler er varm og neutral kablerne, henholdsvis. Den grønne kabel er jordledningen. Lys kablet er normalt rød, sort og hvid eller blå. Indsæt den solerede ende af fan's hvide kabel og den hvide kabel fra loftet i en wire møtrikken og drej møtrikken med uret til splejsning i kablerne sammen. Gentag denne proces med grønne fan kabel og de grønne eller nøgne kobber kabel fra loftet.

•Indstil som type parameterkombinationen værelse funktioner. Nogle nyere boliger er tilsluttet med en dobbelt switch til at styre en lys og en fan separat. Ældre huse kan have en enkelt switch til at slå både til og fra samtidig. Førstnævnte har en ekstra ledning, almindeligvis røde, kommer fra loftet samledåsen. Sidstnævnte har en enkelt sort kabel.

•Tilslut den resterende fan ledninger. I en konfiguration med dobbelt-switch splejse de sorte ledninger fra fan kit og loft med en wire møtrik som tidligere beskrevet. Gentag processen for at splejse rød loft kabel til lys-kablet i fan kit. Tuck ledningerne i samledåsen.

•Følg producentens anvisninger til slut fan installation. Fastgør monteringspladen til loftet med monteringsskruer. Vedhæfte turbineblade med de skruer, der følger med sættet.

•Drej på elektricitet på de vigtigste panel. Brug parametre til at styre fan og lys.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com