Sådan installeres lutter gardiner med regelmæssige gardiner

September 28

Sådan installeres lutter gardiner med regelmæssige gardiner

Både tynde og regelmæssig gardiner har deres anvendelser som vindue behandlinger. Sheers blødgøre og opløse lyset men kun yde en lille mængde af privatlivets fred. Gardiner stoppe nysgerrige øjne samt lys og de giver nogle isolering. Det er ofte nødvendigt at have begge typer af gardiner på et vindue, så du kan bruge de rigtige curtain når det er nødvendigt. Hænge disse gardiner på den samme dobbelte rod, så du har let adgang. Dobbelt stænger har to barer i samme højde, så du kan købe gardiner, der passer perfekt.

Instruktioner

•Vælg den passende gardin stang kit til projektet. Du skal bruge en dobbelt rod, så du kan hænge den tynde og gardiner sammen. Brug dekorative stænger, når du vil stangen til at vise som led i det overordnede udseende. Bruge traverse stænger til gardiner, der er åbnet og lukket fra en stick, der hænger ned. Bruge skjult stænger, når du ikke vil have stangen synlig.

•Measure længden af dine gardiner. Bestemme, hvor bunden af gardin til at hænge. Måle fra bunden måling af længden af forhænget, så du ved, hvor højt det vil gå op i vinduet. Dette er, hvor du ønsker din gardinstang til at gå.

•Align stangen beslag på de øverste kanter af vinduerne, så stangen vil hænge på den tidligere målte højde. Sikre, at parentes er langt nok fra hinanden, at gardinerne har plads til at sidde på hver side af vinduet, når helt åben. Dette er normalt omkring 1 til 2 fødder på hver side af vinduet.

•Skru beslagene til væggen med de passende for wall materialet. For eksempel bruge drywall skruer i gips. Sikre, at de er forsvarligt på plads.

•Skub sheers på beslaget tættest på væggen og sikkert begge ender på plads. Gentag for gardiner på den ydre rod.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com