Sådan installeres lys Under skabene

April 16

Sådan installeres lys Under skabene

Der er noget hyggelig og indbydende om at slukke overhead køkken lys og tænde lys under skabene. De tilføjer et blødere lys, er lysende uden blænding. De er gode til at installere, når du har et mørkt hjørne af dit køkken, der bare kommer til live med tilføjelse af disse lidt lys. Du kan installere dem selv med bare nogle enkle redskaber inden for en time. De har tendens til at være billig, men Tilføj en flot moderne touch til køkkenet.

Instruktioner

•Indstil hvilken slags belysning du lide. Der er den fluorescerende type, der har tendens til at være de billigste, men tilføjer ikke et venlige lys i rummet. Puck Halogenspots koster lidt mere men tilføje et lys, der er mere behagelig for øjet og stemningen i rummet. Begge kan købes med et stik i snor i stedet for hårde kabler dem.

•Sæt lys under kabinet, normalt centreret tilføjer en dejlig cirkel af lys og mærke hvor du ønsker at installere dem med en blyant. Sæt strengen af lys i og sørg for at det når så vidt som du har brug for. Du kan få forskellige størrelse sæt, afhængigt af hvor mange lys du vil tilføje.

•Læs retninger på producentens papirarbejde, der fulgte med lys til montering. Normalt der er en lys indehaveren, der bliver skruet i første og pucken vil blive indsat i det. Bore pilot huller til skruer, så du ikke løber en risiko for sprængning din værdifulde kabinetter.

•Skru montering plader til undersiden af skabene i de holdninger, du har markeret. Tilføje puck lys og stikket i stikkontakten. At sikre alle lysene fungerer korrekt.

•Drej off Halogenspots når du forlader rummet for en længere periode, som de har tendens til at producere en masse varme. Altid unplug dem når du forlader huset.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com